Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan
Kahramanmaraş'ın Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan

Kurtuluş Bayramınızı Tebrik Ederim

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş'ın Kabzımallar ve Komisyoncular Odası Başkanı Halit Orhan, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Halit Orhan, mesajında, "Bağımsızlık aşkıyla yoğrulmuş, tarihi zorluklarla dolu kahramanlık destanımız bugün 104 yaşına adım attı. Bizler, bu mukaddes ecdadın torunları ve 'Kahraman' şehrin evlatları olarak büyük bir gurur ve sorumluluk duygusuyla doluyuz. Bu toprakları vatan kılan, milli mücadele kahramanlarımızı ve şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Kurtuluş Bayramı'mızı gönülden kutluyor, bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirmeyi temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 104. yıl dönümü, şehir halkı için büyük bir coşku ve anlam taşırken, Orhan'ın mesajı da bu kutsal günün önemini bir kez daha hatırlatarak, milli birlik ve beraberliği vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.