KAHRAMANMARAŞ BAKKALLAR ODASI 15 OCAK’TA KONGREYE GİDİYOR

KAHRAMANMARAŞ BAKKALLAR ODASI 15 OCAK’TA KONGREYE GİDİYOR
Şeref Özsoy Yeniden Aday: “Esnafımızın Gücünü Sandığa Yansıtacağız”

KAHRAMANMARAŞ BAKKALLAR ODASI 15 OCAK’TA KONGREYE GİDİYOR
Şeref Özsoy Yeniden Aday: “Esnafımızın Gücünü Sandığa Yansıtacağız”

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş’ın en köklü ve üye sayısı en yüksek meslek odalarından biri olan Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası, 15 Ocak 2026 tarihinde yapılacak genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek. Mevcut Başkan Şeref Özsoy, 4 dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevine yeniden aday olduğunu açıklarken, kongrede yaklaşık 2187 aktif üyenin oy kullanmasının beklendiğini söyledi.

Genel kurulun, Şekerdere Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini belirten Başkan Özsoy, bu dönem kongrenin iki adaylı bir yarışa sahne olacağını ifade etti. Uzun yıllardır rakipsiz olarak görev yapan Özsoy, demokratik bir yarış ortamında esnafın iradesinin sandığa yansıyacağını vurguladı.

“11 KİŞİLİK YÖNETİM KADROMUZ HAZIR”

Kongre sürecine güçlü bir ekip ile hazırlandıklarını belirten Başkan Şeref Özsoy, 11 kişilik yönetim kurulunun esnafın her kesimini temsil edecek şekilde oluşturulduğunu dile getirdi. Özsoy, “Bakkalından bayisine, kantincisinden şekercisine kadar tüm üyelerimizin sorunlarını bilen, sahada olan ve çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Bugüne kadar görev süresi boyunca esnafın ekonomik, sosyal ve mesleki haklarının korunması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Özsoy, pandemi süreci, ekonomik dalgalanmalar ve 6 Şubat depremleri sonrası yaşanan zorluklarda odanın esnafın yanında olduğunu hatırlattı.

“KAHRAMANMARAŞ’IN EN BÜYÜK ODALARINDAN BİRİYİZ”

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası’nın, kentte üye sayısı bakımından en büyük meslek odalarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Özsoy, bu gücün sorumluluğunu taşıdıklarını ifade etti. “2187 aktif üyemizle büyük bir aileyiz. Bu aileye hizmet etmek, sorunlarına çözüm üretmek bizim için bir görev değil, bir vefa meselesidir” diye konuştu.

Özsoy, yeni dönemde küçük esnafın ayakta kalabilmesi için destekleyici projeler, eğitim programları ve kurumlar arası iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Özellikle zincir marketlerle rekabet, artan maliyetler ve meslek yasalarının güncellenmesi konularında daha etkin bir mücadele yürüteceklerini kaydetti.

“TÜM ÜYELERİMİZİ SANDIĞA BEKLİYORUZ”

15 Ocak’ta yapılacak genel kurulun birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Şeref Özsoy, tüm üyelere sandığa gitme çağrısında bulundu. Özsoy, “Odamızın geleceği için her oy çok kıymetli. Tüm üyelerimizi demokratik haklarını kullanmaya, kongremize katılmaya davet ediyorum” dedi.

Kongrenin Kahramanmaraş esnafı için hayırlı olmasını dileyen Özsoy, “Kim kazanırsa kazansın kazanan esnafımız olsun” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.