İş İnsanı Atıf Şirikçi

İş İnsanı Atıf Şirikçi
Şirikçioğlu Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Şirikçi : " Mevlid Kandilinizi tebrik ederim, ülkemize milletimize hayırlar getirmesini dilerim..

İş İnsanı Atıf Şirikçi Mevlit Kandilinzi Tebrik Ederim ! ..

AHU SENA BİNİCİ

KAHRAMANMARAŞ / Şirikçioğlu Holding yönetim kurulu başkanı Atıf Şirikçi , Mevlid Kandili dolayısıyla gazetemize yaptığı açıklamada : "Bireysel ve toplumsal şiddetin dalga boyundaki yükseliş karşısında herkesin sorumluluk duygusuyla harekete geçmesi mutlak bir zorunluluk haline gelmiştir , mübarek mevlid kandili bizleri birbirine bağlamasını diliyorum," dedi.

Atıf Şirikçi Mevlid Kandilinin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilediğini ifade ederek: Bugün gece idrak edeceğimiz Mevlit kandiline şiddet olayları ile giriyoruz bu olayların son bulmasını diliyorum.. "Bireysel ve toplumsal şiddetin dalga boyundaki yükseliş karşısında herkesin sorumluluk duygusuyla harekete geçmesi mutlak bir zorunluluk haline gelmiştir." dedi.

Şirikçi : "Mevlit Kandili münasebetiyle, yöresi ve kökeni ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza, aziz milletimize, kardeşçe, huzur içinde, bir ve beraberce bir ömür geçirmelerini niyaz ediyorum." ifadelerine de yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.