Hurma Evi Açıldı

Hurma Evi Açıldı
Kahramanmaraş'ta ilk defa sadece hurma satışı yapılan Hurma evi düzenlenen törenle açıldı. Hac ve umre ziyareti sonrası, Ramazan ayında sofraların vaz geçilmezi Hurma , Hurma evinde

Hurma Evi Açıldı

ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde hurma evi düzenlenen törenle hizmet açıldı.

Güzelbulut Turizm ve Hurma Evi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut, halkımızın kabe hurması olarak bildiği hurmanın çok çeşitleri var bunların en güzelini en tazesini Kahramanmaraş'a getirdiklerini söyledi.

Uygun fiyat bol çeşit Hurma Çeşitleri ve Özellikleri bizimle paylaşan Mehmet Güzelbulut : " Ramazan ayı geldiğinde sahur ve iftar sofralarını tatlandıran aynı zamanda bereketlendiren hurma çeşitleri ve faydaları kendinden söz ettirir.

Besin değeri yüksek hurma çeşitleri, yemek ve tatlı tariflerinde kullanılır. Hurma, hem tek başına tüketilebilecek pratik bir atıştırmalık hem de sağlıklı bir beslenme planının bir parçası olarak değerli bir katkı sağlar.

Hacı ve Umre yapanların misafirlerine ikram ettiği , hurma bol çeşitlerini Kahramanmaraşlıların beğenisine sunuyoruz..

Hurma çeşitleri Bağdat Hurması ,Medine Hurması ,İran Hurması
Acve Hurması ,Kudüs Hurması ,Tunus Hurması ,Sukkari Hurması
Sugay Hurması ,Berni Hurması ,Şelebi Hurması , Ambar , hurması ve ta olmak üzere yüzlerce çeşit hurmamızla hizmetinizdeyiz,"

Özellikle diyet ve kilo verme söz konusu olduğunda hurma çeşitleri ve kalorileri de merak edilen bir konu olur. Hurmaların türlerine göre kalorileri çok değişkenlik göstermemekle birlikte diyette yaş hurmaların tercih edilmesi önerilir. Yaş hurma kuru hurmaya göre daha az kalorilidir; su oranı yüksektir. Hurma evimizde hür türlü hurma mevcut ," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum