Halit Orhan’dan Mevlit Kandili Mesajı
Halit Orhan’dan Mevlit Kandili Mesajı
Kahramanmaraş Gıda ve Kabzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Kahramanmaraşlıların ve İslam âleminin kandilini tebrik etti.
Kahramanmaraş Gıda ve Kabzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan mübarek Mevlit Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Halit Orhan mesajında, Mevlit Kandili’nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, bu anlamlı gecenin başta Kahramanmaraş olmak üzere Türkiye ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Orhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz mübarek Mevlit Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin gönüllerimize huzur, hanelerimize bereket, ülkemize birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum.
Peygamber Efendimizin güzel ahlakını, sevgisini, merhametini ve kardeşlik anlayışını hayatımıza daha fazla yansıtmalıyız. Özellikle birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Mevlit Kandili’nin toplumumuzdaki dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz olmak üzere esnaf ve sanatkârlarımızın, tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam âleminin mübarek Mevlit Kandili’ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
Başkan Halit Orhan, tüm vatandaşların kandilini tebrik ederek, duaların kabul olması temennisinde bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.