Dünya Markamız Hascevher

Dünya Markamız Hascevher
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Hascevher ve KOSB Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer makamında ziyaret ederek , dünyanın her yerine ihracat yaptığı için teşekkür etti.

Gönül adamı Osman Osman Okumuş, Veda Ziyaretine Başladı..

Okumuş: Hascevher dünya markası

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi KOSB de bulunan Hascevher fabrikasına bir ziyarette bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumu, Hascevher yönetim kurulu başkanı Hacı Dinçer teşekkür etti..

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş: Ak Parti ve Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan adayı Feyzettin Okumuş ile Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi ve Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Dinçer makamında ziyaret etti.

Bir yandan yeni belediye başkanı adayı Feyzettin Okumuş oy isteyen , Başkan Osman Okumuş bir yandan da gönül dostlarını ziyaret ediyor..

Avrupa başta olmak üzere Ortadoğu'nun önemli metal mutfak eşyası üreticisi olan Kahramanmaraş'ta, Hascevher fabrikasını, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş ile birlikte ziyaret eden , Başkan Osman Okumuş: " Hascevher şehrimizin dünya markası, Dünyanın her yerine çelik mutfak eşyaları gönderek ülkemize döviz girdiriyor kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum, ülkemize ve Kahramanmaraş için Hacı Dinçer ve Hascevher bir değerdir..

Şehrimizde önemli bir üretim merkezi olan Hascevher'in Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Dinçer'e nazik kabulleri için teşekkür ederim. diyerek üretim hakkında bilgi aldıktan sonra Ak Parti ve Cumhur İttifakına oy istedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.