Devlet Erkanından Hal Ziyareti

Devlet Erkanından Hal Ziyareti
Kahramanmaraş Kabzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan

Kahramanmaraş Kabzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan

Devlet Erkanından Hal Ziyareti

AHU YAREN BİNİCİ

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Emniyet müdürü Nurettin Gökduman Kahramanmaraş Kapzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan ziyaret etti.

6 Şubat Depremlerinde yıkılan hal binası yerine çelik bina yapıldığını ifade eden Başkan Halit Orhan , valimiz belediye başkanlarımızın ziyaretleri bizi mutlu ediyor teşekkür ederim,” dedi.

halit-orhan-1.jpg

Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel Beraberinde Tüm Ekibiyle Sebze ve meyve Halimizde inşaatı Bitme aşamasına Gelen iki Blok 16.İş Yerlerimizi incelemede Bulunup Hal Esnaflarımızı da ziyarete Bulundular. Esnaflarımızın Daha iyi şartlarda Ticaretlerini sürdürebilmeleri için Başkanımızla istişare ettik. Sürekli yanımızda olan ve Desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel Başkanımıza Tüm Ekibine şahsım ve Tüm Esnaflarımız Adına Teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Dedi.

halit-orhan-4.jpg

Valimize Teşekkür

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer , geçtiğimiz gün Hal ziyaretini yaparak inşaatlarda incelemelerde bulunduğunu belirten Başkan Halit Orhan, Valimiz Mükerrem Ünlüer, Emniyet Müdürümüz Nurettin Gökduman ile halde inşaatı devam eden iş yerlerini incelediler.. Hal esnafımız sohbet ederek bizlere onur verdiler teşekkür ediyorum..” dedi.

halit-orhan-45.jpg

Belediye Başkanlarımıza Teşekkür

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel , Onikişubat Belediye Başkanımız Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar , Kahramanmaraş Kapzımanlar Odası ve Hal esnafımızı ziyaret ederek bizlere sürekli destek oluyor diyen Başkan Halit Orhan : Başkanlarımıza teşekkür ediyorum, inşallah bu depremin yarasını el birliği ile saracağız , hal esnafımıza bezlere moral ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

halit-orhan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.