“ Deprem Enkazından Kalkmaya Çalışıyoruz !

“ Deprem Enkazından Kalkmaya Çalışıyoruz !
Kayabaşı Mahallesinde bulunan MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesini Gazeteci Bekir Doğan, İsmail Koyuncu ziyaret ederek, Başkan Şerafettin Özcan ile Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisini ve MÜSİAD konuştuk.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan

Deprem Enkazından Kalkmaya Çalışıyoruz !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, 6 Şubat Depremleri ile bizlerde etkilendik üyelerimiz iş yerleri yıkıldı, bizde üyelerimizle birlikte ayağa kalkmaya çalışıyoruz,” dedi.

Kayabaşı Mahallesinde bulunan MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesini Gazeteci Bekir Doğan, İsmail Koyuncu ziyaret ederek, Başkan Şerafettin Özcan ile Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisini ve MÜSİAD konuştuk.

serefattin-ozkan3.jpg

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan , “ Kahramanmaraşlı olup ta 6 Şubat 2023 felaketinde zarar görmeyen bir tek fert yoktur..

evleri yıkılanlar şehit oldu , yarıl kurtulup gazi oldu, fabrikası ve iş yerleri yıkılan Kahramanmaraşlı ise yıkılan evini iş yerini ayağa kaldırmak için çalışıyor.. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) olarak bizde yönetim kurulu ile üyelerimizi ziyaret ederek onlarla ilgili bilgiler alıyoruz ve ne yapa bilirizi konuşuyoruz..

Biz hak , hukuk , hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, bugün üretiyor, çalışıyor , vatanım diyor..

Kahramanmaraşlı İplik, Kumaş, Çelik Sektörü, Bayan Ayakkabı, Altın sektörü ve tarımdan bir çok sektöre üretim yaparak ihracatta mal gönderiyor..

6 Şubat boynumuzu büktü Asrın felaketini yaşadık ama MÜSİAD üyelerimiz işlerini toparlayarak üretime devam ediyorlar..

Kahramanmaraş MÜSİAD olarak üyelerimizi ziyaretlere devam ediyor, Depremde bizde can kayıpları verdik toparlanmaya çalışıyoruz, üyelerimizin tamamı etkilendi onlara destek olmaya çalışıyoruz,” dedi.

Ekonomi Düzelir !

Bugün Dünyada bir ekonomik sıkıntı var, Türkiye yansıması var, Kahramanmaraş daha acı yansıması var çünkü burası 6 Şubat 2023 de yıkıldı ve ayağa kaldırmak için devletimiz sanayicimiz vatandaşımız kaldırmaya çalışıyor..

2024 yılının 3. çeyreği Ekim ayı gibi rahatlama olmasını bekliyoruz diyen başkan Özcan: “ İş dünyasına profesyonel düşünce zeminine oturtan, entelektüel birikimini paylaşıma açan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu olan MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi üyeleri ile buluşmaya devam ediyor.. İstanbul dan Ekonomi hocaları getirerek burada ne yapıla bilir seminerleri yapıyoruz, biz istiyoruz ki kurumsal bir yapıya oturalım..

MÜSİAD’ın misyonu; ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, Kurumsal yapısı bizde Kahramanmaraş’ta oturtmak istiyoruz bunun için gece gündüz çalışıyoruz, bugünden sonra Meslek gurupları ile toplantılar yaparak daha aktif hale geleceğiz,” diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.