Bayram Paylaşmak Kardeşliktir !

Bayram Paylaşmak Kardeşliktir !
Kahramanmaraş'ın önde gelen Dondurma Markalarından Akdo , Kurban Bayramını tebrik ederek, bayram kardeşliğine vurgu yaptı.

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu

Bayram Paylaşmak Kardeşliktir !

KAHRAMANMARAŞ / iş insanı AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu Kurban Bayramı sebebi ile yaptığı açıklamada : “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu dile getirdi.”

Ahmet Davarcıoğlu; “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi olan bu özel günleri, insanların birbirine yakınlaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Tabii 6 Şubat Depremlerinden dolayı bir yanımız kırık ve buruk olsa da ülkemiz ve memleket olarak hep birlikte yeniden ayağa kalkmanın gayreti ve çabası içerisinde bulunmaktayız. Bereketiyle büyüdüğümüz, Paylaştıkça çoğaldığımız, ülkemiz ve memleketimizden huzurumuz hiç eksik olmasın.”

Davarcıoğlu; “AKDO Ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Alemi’nin, Ülkemizin ve Şehrimizin en içten dileklerimle Bayramını kutlar, yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerin kabul olmasını, bayramın bizlere bereketi ve bolluğuyla gelmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.” Şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.