Bağımsızlık Meşalesinin Yandığı Gün

Bağımsızlık Meşalesinin Yandığı Gün
Kar-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

Bağımsızlık Meşalesinin Yandığı Gün

Kar-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kar-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Durmuş Karcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karcıoğlu, 19 Mayıs 1919’un Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı bağımsızlık meşalesinin, milletin azmi ve kararlılığıyla tüm yurda yayıldığını ifade etti.

19 Mayıs’ın yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir milletin yeniden dirilişinin sembolü olduğunu vurgulayan Durmuş Karcıoğlu, gençliğin bu ruhu geleceğe taşıyan en önemli güç olduğunu söyledi.

Mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs, esarete karşı milletimizin ayağa kalktığı, bağımsızlık yolunda ilk adımın atıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bu anlamlı gün, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize duyulan güvenin en açık göstergesidir. Türkiye’nin güçlü yarınları, çalışkan, üretken ve milli değerlerine bağlı gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.”

Karcıoğlu, gençlerin eğitimine, üretime ve girişimciliğe katılımının ülkenin kalkınmasında belirleyici rol oynadığını belirterek, iş dünyası olarak gençlere her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Mesajının sonunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş kahramanlarını rahmet ve minnetle andığını belirten Durmuş Karcıoğlu, tüm gençlerin ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Haber: Gülay Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.