“Babalarımız Aile Yapımızın En Güçlü Teminatıdır”
Hacı Fidan’dan Babalar Günü Mesajı
“Babalarımız Aile Yapımızın En Güçlü Teminatıdır”
KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Lokantacılar, Pastaneciler ve Kasaplar Odası Başkanı Hacı Fidan, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik etti.
Başkan Hacı Fidan, babaların aile kurumunun temel direği olduğunu belirterek, sevgi, fedakârlık ve sorumluluklarıyla ailelerin ayakta kalmasında önemli rol üstlendiklerini ifade etti.
Mesajında babaların hayatın her alanında örnek şahsiyetler olduğunu vurgulayan Fidan, “Babalarımız; ailesi için gece gündüz demeden çalışan, evlatlarının geleceği için her türlü fedakârlığı yapan, sevgisi ve emeğiyle yol gösteren en kıymetli değerlerimizdir. Güçlü aile yapısının temelinde fedakâr babalarımızın alın teri ve emeği bulunmaktadır” dedi.
Toplumun temelinin aile olduğunu belirten Başkan Fidan, aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesinde babaların üstlendiği sorumluluğun büyük önem taşıdığını kaydetti.
Hacı Fidan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başta şehit babalarımız olmak üzere, ailesi için emek veren, evlatlarının mutluluğu için çalışan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Ebediyete irtihal eden babalarımızı rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm babalarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum.”
Kahramanmaraş Lokantacılar, Pastaneciler ve Kasaplar Odası Başkanı Hacı Fidan, mesajının sonunda aile bağlarının güçlenmesine vesile olan özel günlerin toplumsal dayanışmayı da artırdığını belirterek, tüm vatandaşların Babalar Günü’nü kutladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.