Akdo, 3. Kez Ağustos Fuarı Ana Sponsoru oldu
Akdo, 3. Kez Ağustos Fuarı Ana Sponsoru oldu
Akdo, Kahramanmaraş’a Değer Katan Proje ve Etkinliklerin En Büyük Destekçilerinden Biri Olmayı Sürdürüyor
Kahramanmaraş’ın köklü markalarından Akdo, yalnızca üretimi ve istihdamıyla değil, şehrin sosyal, spor, kültürel ve ekonomik hayatına yön veren proje ve etkinliklere verdiği destekle de öne çıkıyor.
Kahramanmaraş ondurmasını Türkiye’nin ve Dünyanın dört bir yanına ulaştıran AKDO, Kahramanmaraş’tan kazandığını yine Kahramanmaraş için değerlendirme anlayışıyla hareket ediyor ve kentin gelişimine katkı sunan organizasyonların en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor.
Bu kapsamda Akdo, bu yıl da üçüncü kez Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’nın ana sponsorluğunu üstlenerek, şehrin ticaretine, kültürüne ve sosyal yaşamına değer katıyor.
Kahramanmaraş’ın potansiyeline inanan ve şehrin geleceğine yatırım yapan Akdo, üretmeye, istihdam sağlamaya ve kente değer katmaya devam ediyor.
Akdo son iki sezonda da şehrimizin yüzü haline gelen Kahramanmaraş İstiklalspor’a en büyük desteği veren markalarsan biri olmuştu. Şehrimize yeni yapılan 4.500 kapasiteli Stadyuma da isim sponsoru olan Akdo ailesi Kahramanmaraş İstiklalspor’a sadece geçtiğimiz yıl 35 milyon liralık sponsorluk desteği vermişti.
Akdo Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, “Kahramanmaraş bizim yuvamız. Şehrimizin sosyal ve ekonomik gelişimi için verdiğiniz her destek bizim için Kahramanmaraş markasına hizmet etmektir”dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.