Afşin Çıkarması Yaptık

Afşin Çıkarması Yaptık
AFŞİN - Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesine bir birinden habersiz giden dostlar , Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç ziyaret etmek için makamına gidince tam bir sürpriz yaşayarak bir araya geldi.

Afşin de Dostlar Buluşması !

AFŞİN - Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesine bir birinden habersiz giden dostlar , Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç ziyaret etmek için makamına gidince tam bir sürpriz yaşayarak bir araya geldiler..

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç'a dostlarını belediye de ağırlayarak nazik ziyaretleri için teşekkür etti. hem sürpriz oldu hem de bizleri mutlu ettiniz, teşekkürler dostlar dedi..

Kar Yapı Çanakkale seramik İş insanı Durmuş Karcıoğlu ziyarette güzel dostlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı..

Sabah Erken Kahramanmaraş Merkezden Andırın, Göksun ziyarette bulunarak ve Afşin Afşin ilçesine geçen iş insanı Durmuş Karcıoğlu ," Ziyaretimizde Afşin de güzel dostlarla bir araya geldik tam bir sürpriz yaşandı. güzel bir gün oldu dostlara teşekkür ediyorum..

Yeşil Afşin Gazetesi Sahibi Selçuk Kösebalaban , Gazeteci Bekir Doğan , iş insanı Durmuş Karcıoğlu Sürprizlerle dolu Afşin Çıkarması da ilçenin deprem sonrası imar çalışmasını da yerinde gördü..

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç : " Andırın Belediye Başkanımız Ahmet Sinan Gökşen, Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Ahmet Gülpak ve Murat Demirkol, gazeteci Bekir Doğan Akdo dondurmaları yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu , Kar yapı, Çanakkale Seramik iş insanı Durmuş Karcıoğlu belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk! Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.