VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Onikişubat ilçemizde eğitim veren Ayşe Gümüşer İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan...

VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Onikişubat ilçemizde eğitim veren Ayşe Gümüşer İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Valimiz Ömer Faruk Coşkun, öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldu.

Karne dağıtım törenine, Valimiz Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne dağıtım töreni esnasında öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğrencilere tatilini iyi değerlendirmeleri ve bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Öğretmenler Odasında öğretmenlerimiz ve okul idarecileri ile de bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Karne dağıtım töreni sonrasında bir değerlendirmede bulunan Vali Coşkun; “2022-2023 eğitim öğretim yılını bugün itibariyle tamamlıyoruz. Bilindiği üzere 6 Şubat’ta yaşanan depremler nedeniyle eğitim öğretim faaliyetlerimi kesintiye uğramıştı. 27 Mart’tan sonra kademeli olarak okullarımız açıldı. İlimiz genelinde depremde 268 öğretmenimiz ve Milli Eğitim personelimizi ile 1962 öğrencimizi kaybettik. Hayatını kaybeden tüm öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.
Deprem süresince hızlı bir şekilde eğitim-öğretim faaliyetinin başlaması için Milli Eğitim teşkilatımız ve tüm kurumlarımızla birlikte Bakanlığımızın da destekleri ile koordine içerisinde eğitim faaliyeti başlatıldı. Okullarımızın tadilatları hızlı bir şekilde yapılarak öğrencilerimizin eğitimlerine kaldıkları yerden devam etmesi sağlandı. Bu anlamda emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.