Türkoğlu da Eğitim Ordusuna 28 Nefer

Türkoğlu da Eğitim Ordusuna 28 Nefer
Türkoğlu da Eğitim Ordusuna 28 NeferBEKİR DOĞANTÜROĞLU / Kahramanmaraş 'ın Türoğlu ilçesine yeni atanan 28 öğretmen, ilçe Milli eğitim Müdürü ile Belediye Başkanı Osman Okumuşu Ziyaret etti.Kahramanmaraş'ta Deprem de 230...

Türkoğlu da Eğitim Ordusuna 28 Nefer
BEKİR DOĞAN
TÜROĞLU / Kahramanmaraş 'ın Türoğlu ilçesine yeni atanan 28 öğretmen, ilçe Milli eğitim Müdürü ile Belediye Başkanı Osman Okumuşu Ziyaret etti.
Kahramanmaraş'ta Deprem de 230 eğitim neferini kaybeden Milli Eğitim Bakanlığı deprem bölgesine açığı kapatmak için her branj da öğretmen ataması yaptı..
Kahramanmaraş Merkez ve ilçelerine ataması yapılan öğretmenler ilimize gelerek görev yerlerine yerleşmeye çalışıyorlar..
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi ise yeni 28 öğretmeni gelmesi ile Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Kenan ABACI, Türkoğlu Metem Lisesi Müdürü Ömer YILDIRIM ve neslimizin geleceğine ışık tutup, yol göstermek üzere ilçemize atanan 28 Öğretmenlerimiz Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ’u makamında ziyaret ettiler.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, belediye başkanı seçildiği günden bu yana eğitime çok büyük önem verdiğini , ilçeye yüksek okul getirdiğini yeni okullar yaptığını altını çizerek: " Öğrencilerimizin hayatlarına dokunarak başarılı ve ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek üzere ilçemizde göreve başlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum, tebrik ediyorum , hayırlı olsun diyorum," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.