Teknokent Koleji Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Teknokent Koleji Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor
Özel Kahramanmaraş Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Teknokent Koleji Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Özel Kahramanmaraş Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Özel Kahramanmaraş Teknokent Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi arasında eğitimde iş birliği protokolü yapıldı. Eğitimde iş birliği yapılması esasına dayalı protokol, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Bakan ve Özel Kahramanmaraş Teknokent Koleji Kurucusu Fahri Kılınç’ı temsilen Eğitim Koordinatörü Davut Bayazıt arasında yapıldı.

Kurulduğu günden bu yana Kahramanmaraş eğitimine hizmet eden Özel TEKNOKENT Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi var olan gücüne güç katmaya devam ediyor. Modern eğitim anlayışı ve güçlü kadrosuyla Kahramanmaraş eğitimine destek verdiklerini belirten Özel Teknokent Koleji Eğitim Koordinatörü Davut Bayazıt “Ulusal ve evrensel değerleri kucaklayan her alanda ülkemizin yüzünü ağartacak başarılı gençler yetiştirmek adına İstiklal Üniversitesi ile eğitimde iş birliği protokolü imzaladık. Protokol kapsamında okulumuz öğrencilerinin üniversitede alanı ile ilgili derslere katılıp, üniversite hocaları ile birebir görüşüp eğitim alması ve üniversitenin ilgili bölümünden öğretim görevlilerinin okulumuza gelerek öğrencilerimize eğitim vermesi konusu karara bağlandı. Ayrıca Üniversite tercihlerinde de öğrencilere İstiklal Üniversitesinin Lisans ve Ön lisans bölümlerinin, özelliklede AIRBUS-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksek Okulunu tercih ettirileceğini, Böylece de Teknokent Koleji, İstiklal Üniversitesi-Tusaş üçgeni oluşmasına katkı sağlar. İmzaladığımız protokol ile geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz daha lise hayatındayken üniversite hocaları ile tanışacak ve bu da öğrencilerimizin ufuklarını daha da genişletecektir. İstiklal Üniversitesi ile imzaladığımız eğitimde iş birliği protokolünün okulumuz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlerleyen zamanda da Kahramanmaraş TUSAŞ yönetimi ile de görüşmeyi ve TUSAŞ’ la da eğitimde iş birliği protokolü imzalamayı planlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Bakan’da; Devlet destekli olan Teknokent Kolejinin Kahramanmaraş eğitimi açısından önemli bir eğitim yuvası olduğunu, Kahramanmaraş halkı ve sanayici iş adamlarımız tarafından kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve ortaöğretim kurumları ile hayata geçirdikleri eğitimde iş birliği protokollerine bir yenisini eklemekten mutlu olduklarını belirterek, verimli çalışmaların ortaya çıkması dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.