Rektörlerden Başkan Güngör’e Veda Ziyareti

Rektörlerden Başkan Güngör’e Veda Ziyareti
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, İstiklal Teknik Üniversitesi Rektörleri Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör veda ettiler

Rektörlerden Başkan Güngör’e Veda Ziyareti

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ve KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Güngör, “Nazik ziyaretleri için Sayın Rektörlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve yönetimleri, 31 Mart Yerel Seçimleriyle görev süresi sona erecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e veda ziyaretinde bulundu.

rektor-ismail-bakan.jpg

Nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Görev yaptığımız süre içerisinde büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız Sütçü İmam Üniversitesi Rektörümüz Sayın Alptekin Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörümüz Sayın İsmail Bakan ve kıymetli hocalarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Prof. Dr. Alptekin Yasım ve Prof. Dr. İsmail Bakan da görev süresi boyunca Kahramanmaraş’a kazandırdıkları için Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.