DEĞİŞİM HAREKETİNİN GÜCÜ HİİSEDİLMEYE BAŞLADI

DEĞİŞİM HAREKETİNİN GÜCÜ HİİSEDİLMEYE BAŞLADI
DEĞİŞİM HAREKETİNİN GÜCÜ HİİSEDİLMEYE BAŞLADIKahramanmaraş Eğitim Bir Sen 1 nolu Şube Başkan Adayı Adem Aydoğan 2021 yılında ihalesi yapılıp 2022 Mart ayında ödemesi gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü...

DEĞİŞİM HAREKETİNİN GÜCÜ HİİSEDİLMEYE BAŞLADI

Kahramanmaraş Eğitim Bir Sen 1 nolu Şube Başkan Adayı Adem Aydoğan 2021 yılında ihalesi yapılıp 2022 Mart ayında ödemesi gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında yapılan banka promosyon anlaşmasının feshi için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdi.

Adem Aydoğan yaptığı açıklamada değişim hareketine destek veren arkadaşlarımız ile birlikte tüm platformlarda eğitim çalışanlarının haklarının korunacağını ve eğitimin çıtasının yükseltilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu manada eğitim çalışanlarının ekonomik olarak refahlarını düşünmek ve haklarını korumak için banka promosyon anlaşmasının, eriyen maaş zamları ve yükselen enflasyon neticesinde eğitim çalışanlarını memnun eder düzeyde olması gerekmektedir” dedi

 Adem Aydoğan açıklamasının devamında Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Onikişubat, Dulkadiroğlu, Türkoğlu ilçelerimizdeki bütün resmi kurumlarımızı kapsayan promosyon ihalesinin tek taraflı feshedilerek güncel şartlarda yeniden ihaleye çıkılmasını talep ettiğimiz dilekçemizi İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik açıklamasında bulunarak süreci sonuna kadar takip edeceklerini belirtti.

Aydoğan; “Kahramanmaraş Eğitim Bir Sen 1 nolu şube başkan adayı Adem Aydoğan ın Eğitim çalışanlarının maaş promosyon anlaşmasının feshi için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettikleri dilekçeleri ile ilgili süreç, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yetkili banka ile görüşmeye başlaması ile hızlandırılmıştır” dedi.

Aydoğan, “Her gün sahadayız. Eğitim çalışanlarının haklarını korumaya devam edeceğiz. Gerek yaptığımız anket çalışmalarında gerekse verdiğimiz dilekçelerle oluşturduğumuz kamuoyu baskısı neticesinde çözüme dönük adımlar atılmaya başlandı. Bizim işimiz sendikanın gerçek amacına dönüp eğitim çalışanlarının haklarını korumaktır açıklamasının yaptı. Aydoğan açıklamasının devamında sadece seçim zamanlarında değil her zaman eğitim çalışanlarının yanında olarak çalışanlarımızı korumaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.