Özel NF Lisesinde Veda Yemeği

Özel NF Lisesinde  Veda Yemeği
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen , yaş hattinden emekli olması üzerine özel Necip Fazıl Lisesinde veda yemeği verildi.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen emekli oldu

Gökşen :" Emekli değil uzun süreli izine ayrılıyorum"

BEKİR DOĞAN

ONİKİŞUBAT - Özel Necip Fazıl Anadolu ve Teknik Lisesi kurucusu Zafer Paşa yaş hattinden emekliye ayrılacak olan Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen bir veda yemeği verdi.

Özel Okul Müdürleri ve Kurucularından : İbrahim Gülsü, Mehmet Ceyhan, Muhammed Kasap, Sait Yılmaz, Fatih Erdoğan, Zafer Paşa , Naim Paksoy, Mücahit Arslan ve özel okul müdürlerinin bir araya geldiği veda yemeğine ev sahipliği yapan Özel Necip Fazıl Lisesi de duygulu anlar yaşandı..

İbrahim Gülsü : " Okula öğretmen olarak ilk başladığımız gün , emekli olmayı bırakın bu okul da bir yılımız geçer mi diyoruz sonra 10-20 yıl geçiyor emeklilik kapıya dayanıyor , emekli olduğun gün geriye dönüp baktığında film gibi geçen bir hayat ve her şeyin bir sonu var.. Bu sebeple Biz Enver Gökşen müdürümüzden memunduk, hakkımız helal ettik ," dedi.

Onikişubat ilçe milli eğitim müdürü Enver Gökşen ise : " 40 yıl bitti git dediler, bende kendime emekli değil de uzun süreli izine çıkmış bir eğitimci olarak görmekteyim, ben emekli değilim izinli müdürüm ," dedi.

Özel okullar adına ve kurum müdürlerine adına İbrahim Gülsu , Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen bir rahle hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.