Memuriyette başladığım gün üye oldum!

Memuriyette başladığım gün üye oldum!
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, okulun bittiği gün ilk üye olduğum yer burası ailemle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum, dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora

Memuriyette başladığım gün üye oldum!

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ -Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora ise, Türk Eğitim Sen üyeliğini yaptırdığı ilk güne ve önemine vurgu yaparak, eğitim camiasının bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İftar Programında Bir Araya Geldi


Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube yönetim kurulu üyeleri, geleneksel iftar programlarında bir araya geldi.

Programda, Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar, önemli açıklamalarda bulundu.


İftar programına katılan Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar, yaptığı konuşmada, çok değerli misafirlerine teşekkürlerini iletti.

Programa, Milletvekili, Ülkü Ocakları İl Başkanı, dernek başkanı, Kamu-Sen'e bağlı İlçe Başkanları, ilçelerdeki üyeler ve ilçe temsilcileri de katıldı.


Başkan Yenipınar, konuşmasında, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora'nın da programa katılımını vurgulayarak, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine değindi.


İftar programında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora ise, Türk Eğitim Sen üyeliğini yaptırdığı ilk okulunun önemine vurgu yaparak, eğitim camiasının bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Ayrıca, Türk Eğitim Sen'in sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ve her zaman destekçisi olduğunu ifade etti.


İftar programına MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, İl Ocak Başkanı Dursun Nar, Kaçep Başkanı Tamara Fettahlıoğlu, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, Dulkadiroğlu MHP İlçe Başkanı Muhammed Paçacı, İlçe Temsilcileri ve Yönetimleri, Üniversite Temsilcisi Ömer Okan Fettahlıoğlu, Kadın Komisyonları Başkanı Neslihan Çağlar Yağcı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı İsrafil Mağralı, Onikişubat İlçe Başkanı Murat Karaküçük, Türkoğlu İlçe Başkanı Hanifi Kalkan, Andırın İlçe Başkanı Mehmet Çavuş, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Emin Yıldızlı ve Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Küresel Gazeteciler Konseyi Onur Kurulu Üyesi Gazeteci Bekir Doğan katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.