KSÜ Genel Sekreteri Bekler Emekli Oldu

KSÜ Genel Sekreteri Bekler Emekli Oldu
KSÜ Genel Sekreteri Ali Rıza Bekler 41 yıllık devlet memurluğuna bugün son noktayı koyarak emekli oldu.

KSÜ Genel Sekreteri Bekler Emekli Oldu

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ- 27 yıldan beri Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde çeşitli görevler üstlenen Ali Rıza Bekler , bugünden geçerli olmak üzere emekli oldu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin güler Yüzü Ali Rıza Bekler , 1983 yılında Bingöl’ün Genç İlçesinde genç bir Tarih Öğretmeni olarak başlayan memuriyet hayatım bugün itibariyle sona erdi ve ben de emekliler kervanına katılmış bulunuyorum. " dedi.

KSÜ de kapısını her zaman Çalmadan içeri gire bildiğimiz Ali Rıza Bekler : 14 yılı Milli Eğitimde öğretmenlik ve idarecilik, 27 yılı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde çeşitli Fakültelerde Fakülte Sekreterliği ve son olarak da Üniversite Genel Sekreteri olarak geçen tam 41 yıl geride bırakarak dün Rektör Prof.Dr. Alptekin Yasım veda etti.

Ali Rıza Bekler : Rabbime şükürler olsun ki; onurumla, şerefimle, alnım ak başım dik görev yaptım. Geride unutulmaz hatıralar ve çok değerli dostlar bıraktım. Aslolan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmekmiş. Hoş bir seda bıraktığımı düşünerek çalışma arkadaşlığı yaptığım tüm dostlarımı saygı ve muhabbetle selamlıyorum." diyerek veda etti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alptekin Yasım : " Sayın Genel Sekreterimiz Ali Rıza Bekler beyle güzel günlerimiz geçti , o bizim mesai arkadaşımızdan öte kardeşimiz, bugünden sonra ki hayatında ona mutluluklar diliyorum, KSÜ de bir kardeşi olduğunu unutmasın arada bir bizi hatırlasın yeter , Devletimize 41 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, " dedi.

KSÜ Genel Sekreteri Ali Rıza Bekler çeşitli hediyeler ve hatıralar vererek emeklilik dilekçesini kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.