Hacı Mehmet Narlı Okulunun Temeli Atıldı

Hacı Mehmet Narlı Okulunun Temeli Atıldı
Hacı Mehmet Narlı Okulunun Temeli AtıldıBEKİR DOĞANTÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Hasanağa Mahallesinde, Merhum Hacı Mehmet Narlı adına yaptılırlacak olan 12 derslikli okulun temeli törenle atıldı.Temel Atma...

Hacı Mehmet Narlı Okulunun Temeli Atıldı
BEKİR DOĞAN
TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Hasanağa Mahallesinde, Merhum Hacı Mehmet Narlı adına yaptılırlacak olan 12 derslikli okulun temeli törenle atıldı.
Temel Atma Töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı : " Geleceğimizin Teminatı Yavrularımıza Hayırlı Olsun , eğitim çok önemli, Benim için çok özel anlam ve öneme sahip olan bir olaya hep birlikte şahitlik ettik. Türkoğlu İlçesi Hasanağa Mahallesi’nde rahmetli olan kardeşim Hacı Mehmet Narlı adına 12 derslikli ilkokul ve 2 derslikte anasınıfı olacak şekilde yaptıracağımız okulun temel atma törenini gerçekleştirdik. Tabii bu köy benim köyüm, bu okul benim okulum. İlkokul 3. Sınıfa kadar bu okulun sıralarında okudum ve ders gördüm. Dolayısıyla köyümüzdeki okulu yaptırmak benim görevim. İnşallah 5 ay gibi çok kısa bir süre içerisinde depremde yıkılan okulun yerine daha modern mimariye sahip donanımlı bir okulu yapıp, yavrularımızın istifadesine sunacağız.
Okulun yanı sıra benim bir borcum daha var. Rahmetli annem adına 50 kişilik bir Kur’an Kursu da inşallah yaptıracağım. Rabbim hayırlı eylesin.
Temel Atma Törenimizde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Bakanımız Vahit Kirişçi’ye, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a, Ak parti İl başkanı Fırat GÖRGEL’e KMTSO Başkanımız Mustafa Buluntu’ya, iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine, çok değerli bürokratlarımıza ve mahalle sakinlerimize yürekten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum," dedi..
İş insanı Mustafa Narlı, Cami, Okul, Kur'an kursu, ile tam bir külliye gibi doğdu köye hizmet vermesi yöre halkından büyük takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.