Eğitime Destek Veriyoruz !

Eğitime Destek Veriyoruz !
Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Belediye Başkanı Selim Cüce, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan folklor ekibiyle ilçede büyük beğeni toplayan Fatih İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Cüce’den Folklor Ekibine Ziyaret

Eğitime Destek Veriyoruz !

GÖKSUN – Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Belediye Başkanı Selim Cüce, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan folklor ekibiyle ilçede büyük beğeni toplayan Fatih İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Adem Çangal, öğretmenler ile folklor ekibi usta öğreticisi Recep Aksu ve folklor ekibi üyeleri, Başkan Cüce’yi okul girişinde karşıladı. Okul Müdürü ile Folklor Ekibi Eğitmeni Usta Öğretici Recep Göksu’ya çiçek takdim eden Başkan Cüce, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılarından dolayı kutladı.

Başkan Cüce, kültürel değerlerin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasında büyük katkısı olan folklor ekibinin ilçe halkı tarafından beğeni topladığını dile getirerek şunları söyledi: “Folklor ekibimizin başarılı gösterileri, ilçemizin kültürel zenginliğini yansıtıyor. Öğrencilerimizin bu tür faaliyetlerle kendilerini geliştirmeleri, özgüven kazanmaları ve kültürümüzü yaşatmaları bizler için gurur verici.

Zaman ve emek harcayarak böylesi güzel bir ekibi bir araya getiren Okul Müdürümüz Adem Çangal Bey, Usta Öğretici Recep Aksu Bey, okul idarecileri, çocuklarına moral vererek yanlarında olan değerli velilerimiz ve okul idarecilerimizi gönülden kutluyorum.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri ve gelişmelerine olanak tanıyan öğretmenlerin emekleri takdire şayandır.

Değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarısı için her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi istiyor, çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.