Aziz Sancar Anadolu Lisesinde Mezuniyet Töreni

Aziz Sancar Anadolu Lisesinde Mezuniyet Töreni
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Aziz Sancar Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Aziz Sancar Anadolu Lisesinde Mezuniyet Töreni

ONİKİŞUBAT / Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Aziz Sancar Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşadı.

aziz-sancak-odul.jpeg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Okul Müdürü Alaaddin Köse yaptı.
Mezun olan öğrencilere gelecek öğrenimlerinde başarılara dileyen Köse, “
Bugün burada sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Bu özel günümüzde, sizlerin lise eğitimini başarıyla tamamlamanızı kutlamak için bir araya geldik.

Hepinizin yüzünde gördüğümüz gülümsemeler, bu mutlu anın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Sevgili öğrenciler, bugün mezuniyet töreniyle birlikte lise hayatınızın sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte emekleriniz, azimleriniz ve başarılarınızla hepimizi gururlandırdınız.

aziz-sancar.jpg

Sizler, geleceğin umut vaat eden gençleri olarak, bu okulun en değerli varlıkları oldunuz. Başarılarınızla, yeteneklerinizle ve karakterinizle her zaman örnek oldunuz. Sevgili öğrenciler, bugün mezuniyet töreniyle birlikte yeni bir sayfa açıyorsunuz.

Artık üniversite hayatı, iş hayatı ve daha birçok farklı deneyim sizi bekliyor. Bu yeni dönemde karşılaşacağınız zorluklara cesaretle ve azimle yaklaşmanızı diliyorum. Unutmayın ki, başarı sabır, çalışma ve inançla elde edilir. Hedeflerinizi belirleyin, tutkularınızı takip edin ve asla pes etmeyin. Değerli veliler, sizler de bugün burada çocuklarınızın başarılarını kutlamak için bulunuyorsunuz. Onların bu güzel gününde sizlerin de emeği büyüktür.

aziz-sancak-2.jpeg

Çocuklarınızı destekleyerek, onlara güvenerek ve onları sevgiyle yetiştirerek, onların bu noktaya gelmelerinde büyük rol oynadınız. Sizlerin de gurur duymanız gereken bir gün bugün. Sevgili öğrenciler, mezuniyet töreniyle birlikte yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Artık hayatınızın kontrolünü elinize alacak ve kendi kararlarınızı vereceksiniz.

Bu süreçte doğru seçimler yapmanız, değerlerinizi korumanız ve kendinize olan güveninizi hiçbir zaman kaybetmemeniz önemlidir. Sizler, geleceğin liderleri olacak olan gençler olarak, dünyayı daha iyi bir ver haline getirecek güce sahipsiniz. Son olarak, sizlere hayatınızın yeni döneminde başarılar diliyorum. Unutmayın ki, her başarı bir ekip çalışmasıyla elde edilir. Sizler, bu okulun değerli mezunları olarak, her zaman buranın bir parçası olacaksınız. Gelecekteki başarılarınızı duymak ve sizleri gururla izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından dereceye giren Aziz Sancar Anadolu Lisesinin 1’inci, 2’inci, 3’üncü anons edilerek başarı belgeleri taktim edildi.
Tören kep atma etkinliğiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.