Diplomalı Muhalifler..

Diplomalı Muhalifler..

    Ak Partili , diplomalı Muhalefet bitirecek !

    Genç nüfus arttıkça Ak Parti eriyor !

    19 yıldan beri Ak Parti ülkemizde inanılmaz işlere imza attı.. Milli Savunma, Ulaşım, Sağlık, Teknoloji , ihracat , üretim olmak üzere inanılmaz işler yaptı.

     Tek başarılı olamadığı alan : eğitim

     İlk okul, Orta okul, Lise , Meslek Yüksek Okulu, Üniversite ve devamında doktora , yüksek lisans gibi eğitim alanlarında eline diploma alan gençler bugün Ak Parti ve Tayyip düşmanı oldu..?

     Niye oldu, ? neden böyle gelişti ? bunu iyi analiz etmek gerekir..

     8 yıllık eğitim : Meslek liselerini vurmuştu..

     12 yıllık eğitim ise : Türk toplumunu vurdu.. gençleri vurdu, bugün milyonlarca Üniversite mezunu olduğunu söyleyen gençler işsiz..( Bana göre Lise mezun bile değiller)

     2002 de Ak parti kurulduğu gün o yıl okula başlayan bir çocuk bugün 27 yaşında, o gün orta okula, giden 35 yaşında Liselere gidenler ise bugün 40 yaşına merdiven dayadı ve bir üniversite bitiren biri olarak: cahil olduğunu bilmeden hükümette ver yansın ediyor..

     Bunun sorumlusu Ak parti iktidarı ve Eğitimi çözemeyenlerdir.

     Bugün : Sanayi de çırak, kalfa yok..

     Sanatkar yetişmiyor, usta yok..

     Allah’tan Suriyeliler varda her işi onlara yaptırıyoruz..

     Yüzde defa yazdım : Kapatın Şu Üniversiteleri diye..

     Türkiye 30 Üniversite çok bile gelir..

     Kahramanmaraş’a iki tane lise yeter, Türkiye 300 lise yeter gerisini kapatın..

     Niye bunu söyledim:

     Mahir Ünal’ın söylediği gibi : elinde 12 bin TL telefon, lüks giyimli Meslek Yüksek okulu vep tasarım bitirmiş ama bilgisayarı tanımayan bir genç , evlenmiş, ,,işsizim belediye beni işe almıyor diye küfür ediyor..

     Diplomalı Muhalefet gençler iş arıyor, Sanayi de inşaat sektöründe ise usta yok ara elaman yok , Fabrikalar ise usta ara elaman arıyor ama yok.. maalesef işçi de yok artık işçi açığımız var..

      Eğitimden maksat nedir ?

      Eğitim verdiğin insan çalışır , üretir, para kazanır, ekmeğini kazanır ! , bizim Üniversitelerimizin eğitim verdiği gençler: Tıp ve Sağlık hariç , işsiz aç ve perişan özellikle Diplomalı gençlik Ak Parti düşmanı..!

      Anne ve Baba çocuğunu okutmuş , öğretmen yapmış, mühendis yapmış, mimar yapmış, bir üniversite bitirtmiş bugün onunu un için Polis veya gece bekçisi olması için parti kapısında torpil arıyor..

      Polis veya gece bekçisi olacaktı : bu kadar üniversite okumasına ne gerek vardı ?  çıksın biri bana bonu söylesin !

      Benim gördüğüm 2023 seçimlerine kadar Ak Parti kendi sonunu hazırlıyor..

      Dost acı söyler..

      Her yıl 2 Milyon Üniversite bitiren gencin eline diploma veriyoruz.. Seçimlere kadar en az 5 milyon işsiz daha Tayyip düşmanı olacak ! Ak Partili yöneticiler bunu göremiyor..

      Şu anda Türkiye de 10 Üniversite de eğitim veriliyor .. 20 Üniversite eğitim veriyormuş gibi toplam 30 Üniversite .. bunları bırakacaksın, diğerlerinin tamamını kapatacaksın.. Bu 30 Üniversite den çıkan mezun öğlenciye de diplomasını aldığı gün iş vereceksin bunun içinde ülkenin 50 yıllık eğitim planını yapacaksın..

      Ülkede usta ve sanatkar kalmadı.. çırak yok, kalfa yok, usta yok.. Çare ? onu bilende yok..

      Ak Parti Üniversite sayısını 220 çıkardım diye övünerek , kendi düşmanını , muhalefetini yetiştiriyor ne var ki bunu görende yok..

      Eğitim, küçük esnafın çırağından başlayarak Üniversiteye kadar devam eder ama planlı şekilde .. Bu ülkenin doktora ihtiyacı varsa hemşire yede ihtiyacı var, bu ülkenin mühendise ihtiyacı varsa onunla çalışacak istaya, çırak ve kalfaya da ihtiyacı var tek taraflı herkes okuyacak dersek sonuç da böyle olur..

      Diplomalı muhalefettin yanında , çırak kalfa, bulamayan bir de Esnaf Muhalefeti de göz ardı etmemenizi tavsiye ederim..

     Akp’liler değil , Ak Partililer bu yazımı birkaç defa okusunlar..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi