DERE; “KUDÜS VE MESCİDİ AKSA KAN AĞLIYOR. TÜRKİYE KUDÜS’E İSLAM BARIŞ GÜCÜ’NÜ GÖNDERMELİ”

DERE; “KUDÜS VE MESCİDİ AKSA KAN AĞLIYOR. TÜRKİYE KUDÜS’E İSLAM BARIŞ  GÜCÜ’NÜ GÖNDERMELİ”
DERE; “KUDÜS VE MESCİDİ AKSA KAN AĞLIYOR.  TÜRKİYE KUDÜS’E İSLAM BARIŞ  GÜCÜ’NÜ GÖNDERMELİ”Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Dere Ulucami Önünde yaptığı basın açıklamasında, İnancımızın kutsal...

DERE; “KUDÜS VE MESCİDİ AKSA KAN AĞLIYOR.  TÜRKİYE KUDÜS’E İSLAM BARIŞ  GÜCÜ’NÜ GÖNDERMELİ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Dere Ulucami Önünde yaptığı basın açıklamasında, İnancımızın kutsal şehirleri arasında Mekke ve Medineden sonra 3 şehir olan Kudüs ve mescidi aksa Kan ağlıyor.Türkiye Kudüs’e İslam Barış Gücü’nü göndermeli" dedi.

Dere Açıklamasında şunları belirtti; “(İsra suresi – 1. Ayette) Kulu Muhammed’i bir gece Mescid-i Haram’dan yola çıkararak, kendisine bazı mucizelerimizi gösterelim diye, çevresini kutsal kıldığımız Mescid-i Aksa’ya ulaştıran Allah, her türlü noksanlıktan uzaktır. O her şeyi işiten ve her şeyi görendir. (İsra suresi – 1. Ayet)

Mübarek kudüsle ilgili birkaç bilgi sunmak istiyorum insanlık tarihi içerisinde 124.000 peygamberin uğradığı peygamberler şehirdir kudüs. Hz İsa’nın göğe çekildiği bir şehirdir Kudüs. Peygamberimizin Hacerül mualanın altında tüm peygamberlere namaz kıldırdığı şehirdir Kudüs.  Hz Muhammed Mustafa’nın miraca çıktığı mabettir kudüs. Tüm müminlere namazla göklere yükselmenin müjdesinin verildiği şehirdir kudüs  Etrafı mübarek kılınan  ümmetin namusudur  Kudüs. “gün; namusumuza, mescid-i aksamıza ve Kudüs’ümüze sahip çıkma günüdür” dedi.

Dere; “Gün ümmet  olarak, islam alemi olarak ve Türk milleti olarak kıyama kalkma günüdür

gün mutlaka fiili adımlar atma günüdür. Gün konuşma günü değil kınama  günü  değil, toplantılar yapıp  nutuk atma günü değildir. İcraat yapma günüdür. Buradan  hükümete sesleniyoruz.  One minute!... One minute!... One minute!.. dediniz. Siz çocukları kadınları  öldürmeyi iyi bilirsiniz!... dediniz;  tanklarla diri diri filistinlileri  çiğnersiniz!... dediniz; vahşice gece kondularının üzerinde savaş makinalarını siz yürütürsünüz!...dediniz  siz katilersiniz!...katillersiniz!...katilsiniz!...dediniz  imanımıza gönlümüze su serpmiştiniz. Şimdi soruyoruz  size ne oldu;Azıcık bir menfaat için doğal gaz boru hattı Türkiye’den geçecek diye!.. Katil israil, cani  İsrail’i; dostum İsrail ilan ettiniz !... ilkelerimize ne oldu!....imanımıza  ne oldu!.. Kendinize gelin!.. Katillerin en eli kanlısı İsrail’in başı  Issac Herzog’un Türkiye’mizde ne işi vardı!.. Milletimiz adına sizi protesto ediyoruz!..Siz bu korkak yahudiye cesaret verdiniz. İşte mübarek mabedimize; imanınıza ;İbadet eden  kardeşlerimize saldırıyorlar. Şimdi memnunmusunuz?!... Beyanat veriyorsunuz  kınıyormuşsunuz!...

Bu millet  sizleri katmerli kınıyor!.. Elim bir azap gününden sakının!..’’  İstediğiniz  kadar  kınayın istediğiniz kadar beyanat verin; onlar bundan anlamazlar; 80 yıllık işgal  tarihlerinde alınan BM kararları dahil hangi karara uydular . Onlar tek şeyden anlarlar; oda  güçtür” dedi.

DERE, DERHAL İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI  TOPLANMA ÇAĞRISI YAPMALISINIZ

Dere; “54. Erbakan Hükümeti  döneminde Filistin’in El Halil bölgesinin koruması için bölgeye TSK Birliği’ni  Erbakan hocam  göndermiştir. Bu güç oraya vardıktan sonra bir tane Filistinlinin burnu kanamadı. Şimdi hükümetimizin yapması gereken adımları anlatıyoruz.

Derhal İslam işbirliği teşkilatı  toplanma çağrısı yapmalısınız; Teşkilat toplanmalıdır ;diğer ülkelerin katılımıyla. TSK öncülüğünde İslam barış gücü oluşturmalısınız” DEDİ

DERE MALATYA KÜRECİK FÜZE ÜSSÜ DERHAL KAPATILMALISINIZ.

Dere; “Doğu Kudüs Filistin’in baş kenti değil; Tüm Kudüs Filistin Devleti’nin Başkentidir kararı almalısınız. BM tanınan  Filistin  devletinin talebiyle  İslamın sancaktarı TSK lerinin öncülüğünde Kudüs’e İslam barış  gücünü göndermelisiniz. Bölgemizde zehir kovanı gibi etrafa şer saçan 15 temmuzda tanker uçakları kaldırıp fetö terör örgütüne destek veren incirlik üssünden ABD el çektirilmelisiniz. Yine israili füze saldırılarından koruma amaçlı kurulan Malatya kürecik füze üssü derhal kapatılmalısınız” dedi.

Dere; “Suriyeye binlerce TIR silah yığarak PKK ya  destek veren , ülkemizi parçalamak isteyen  ABD ye Müttefikimiz Strajik ortağımız gibi ifadelerle hitap etmek Milletimizin yüreğine hançer saplamaktır. Bu zavallı ifadelerden ve fikirden vaz geçmelisiniz. Bütün bu kararları alırken Onların silahı var Bombası var uçakları var parası var ne ile mücadele edeceğiz diye düşünenler olabilir; onlar sözümüz Kahramanmaraşı işgal eden fransız komutana Şeyh Ali Sezai efendinin Cevabını hatırlatıyoruz. Komutan Komutan Sizin makinalılarınız tanklarınız toplarınız olabilir; Unutmayın ki bizimde Allah’ımız var diyoruz.

Ey İslam’ın sancaktarı aziz milletim. Beklediğiniz  günler gelmektedir. Lanetlenmiş bir kavim

Bütün dünyayı sömürüyor insanlığın kanını emiyor. Virüs salgını ile ülkelerin ekonomisini bitirdiler. Karanlığın en koyu olduğu zamanları yaşıyoruz Bir başka deyişle aydınlığa en yakın zamanı. Aydınlık çağının öncüsü Türk Milletidir. Unutmayın bu asır bizim asrımızdır

Uyuyan dev uyanıyor. Ey siyonistlet  Ey yahudiler mescidi aksaya saldırmakla Sanıyorsunuz ki  Öldürerek Katlederek Bombalayarak Kudüsü İşgal ederiz.

Armegedonu başlatırız; Arzı  mevutu vad edilmiş topraklardaki büyük İsrail  devletini kurarız  Siz sadece Cehenneme gidiş Biletinizi  alıyorsunuz!..

Biz diyoruz ki  Öldürdüm sanma sakın; Küçük Ömerleri; Muhammedleri; Onlar toprağa serpildiler tohum gibi Toprak doğuracak bir gün elbet; Selahaddin Eyyubileri!... Ey Anadolu aslanları!... Yahudi seninle direk savaşamaz; talmut ta bu yasaklanmıştır.

Hazır olun yaşanabilir bir Türkiye için; Yeniden Büyük Türkiye için; yeni bir Dünya  için ; insanlık  sizi bekliyor. zafer inananlarındır ve zafer yakındır.  Gazanız mübarek olsun” dedi.                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.