ATEŞ; “19 MAYIS BİR ULUSUN VAR OLMA MÜCADELESİDİR”

ATEŞ; “19 MAYIS BİR ULUSUN VAR OLMA MÜCADELESİDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi Onikşubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Ateş açıklamasında şöyle konuştu; “Yarın Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik...

Cumhuriyet Halk Partisi Onikşubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Ateş açıklamasında şöyle konuştu; “Yarın Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Ama hepsinden önemlisi Bir ulusun var olma mücadelesinin başladığı gün ulusal Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün 19 Mayıs” dedi.
Ateş; “Bir lider düşünün ki ulusal Kurtuluş mücadelesinin başladığı günü gençliğe Armağan etsin bir lider düşünün ki ulusun geleceğini sonsuza dek yaşayacak olan Cumhuriyeti gençlere emanet etsin.
Ne demişti ulu önder Atatürk Bursa nutkunda
" Türk genci devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir bunların gereğine doğruluğuna herkesten çok inanmıştır yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve davranış duydu bu bu ülkenin polisi vardır Jandarması vardır ordusu vardır Adalet örgütü vardır demeyecek tir elle taşla sopa ve silahla nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır"
Işte Cumhuriyet böyle emanet edildi gençliğimize. Gençlerimiz
Tam bağımsız Türkiye şiarıyla Ülkemizi çok daha ileriye taşıyabilmek adına ilimle bilimle sanatla sporla daha fazla meşgul olup daha büyük başarılara imza atacaklardır buna inancım tamdır.
Yeter ki gençlerimizin önü açılsın gençlerimize imkan verirsin iş hayatında eğitim hayatında fırsat eşitliği tanınsın.
Ve yine sporcularımız ile ilgili ulu önder Atatürk sporcunun zeki çevik ama aynı zamanda da ahlaklı olması gerekliliğinin altını çizmiştir. Birçok spor dalında Üstün başarılara imza atan tüm gençlerimizi kutluyorum bundan sonra da bu başarıların devam edeceğine inanıyorum.
Bütün bu güzel umutlar ile daha güzel yarınları kuracak sevgili gençler 19 Mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun diyor tüm gençlere sevgilerimi yolluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.