Amerikan Köpekleri Havlarken !

Amerikan Köpekleri Havlarken !

     Şöyle bir köy düşünün : köyün zengin ağası olur, bir de köyün fakirleri , çalışmadan para kazanma hevesinde olan çakalları olur ve ağanın verdiği kemikle, beslenir ona  göre havlarlar..

     Osmanlı son 50 yılı içine dahil, Türkiye de İngiliz köpekleri var, ABD köpekleri var, AB ülkelerinin vakıfları tarafından beslenen kökler var ve sahibinin sesi gibi havlıyor..

     Özellikle sözüm onlara : Büyük gazeteci dediğimiz kişiler, dev dediğimiz köşe yazarları, gazeteye attığı manşet haberler hükümet yıkanlar, darbe çağırı yapanlar , sözde yazarlar, Türk Milletinin Ahlakını bozmak için 150 yıldır çalışanlar bugün Türkiye bu noktaya getirdi.

     Konu derin , çok fazla geriye gitmeyeceğim..

     Bugün Yerli otomobilini yapmaya, Dogalgaz ve petrol çıkarmaya, İHA ve SİHA’larla dünyaya kafa tutan Türkiye ve onun Lideri başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan , düşmanlığını içerden yıkmak için yoğun bir mesainin başladığını görüyoruz..

     ABD başkanı Joe Biden , seçim çalışması sırasında : Türkiye yeniden dizayn etmek için Tayyip darbe ile değil iç siyasetle yıkacağım bunun için her türlü madde desteği vereceğim” demişti.. bugün vermeye başladı.. Paralar geliyor..

     Aslında ABD vakıflar kanalı ile bundan önce işe başlanmış, Türkiye deki köşe yazarları, gazeteci, İnternetçi, Televizyonculara 410 bin’er dolar para gönderilerek Tayyip düşmanlığını kışkırtmaya başlamışlardı..

     Yetmedi : Ak Parti içinden iki ismi çekip çıkararak onlara , gerekli madde destek verilerek iki yeni parti kurduruldu..

      Görülen o ki : Tabela partisinden öteye geçemediler bugüne kadar..

      Hedef şu : Her iki parti 5’er puan alırsa Ak Partinin oyu yüzde 10 alacaktır..

      20 Yıllık iktidar yıpranmasından da 5 puan giderse : ettimi size 15 puan, Z kuşağı gençleri sosyal medya ile kandırarak , tüm yapılanları görmezden gelerek bir 5 puan da böyle çalınacağı hesabı yapılmaktadır.

      Yetti mi ? yetmedi: Cumhurbaşkanlığı adaylığında : İstanbul da ANAP’lı Ekrem İmamoğlu, Ankara da MHP Mahsur Yavaş ve diğer illerde soğ kökenli kişileri koyarak elini kolunu bağlayıp belediye seçimi kazandıkları gibi, Cumhurbaşkanlığında da sağ kökenli demiyorum Ak Parti içinden kopanlardan Cumhurbaşkanı Adayı çıkararak muhalefet Katil Amerika Birleşik Devletlerinin sesi olarak 2023 de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yıkmayı planlıyor..

      Buraya kadar okudunuz ise : Plan , onlara göre harika , Ak Partinin 20 puan oyunu siliyorlar ve seçimi kendileri kazanıyor..

      İşte bu sebeple İp Başkanı Meral Akşener , “ Ben Cumhurbaşkanı adayı değil , Başbakan adayım,” diyor..

      Yapılan hesaplara göre : Ak Parti yıkılacak, Parlamenter sisteme yeniden dönülecek, Cumhurbaşkanı seçilen kişi ise hükümeti kurma görevini Meral Akşener’e verilecek, oda CHP, HDP, İP, Yardımcı partilerle 6 partiden oluşan bir hükümet kuracak ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olacak..

     Şehir hastanelerini, öğrenci yurdu yapacağız diyorlar, Sarayı yıkacaklarını söylüyorlar, Merkez Bankası binasını öğrenci yurdu yapacaklar, oto yolları köprüleri satacaklar, hava alanlarını kapatacaklar.. hesap çok çok..

     2023 yılına kadar her ay bir suni gündem, bir yalan furyası ile hükümeti yıpratarak en az yüzde 60 oyla iktidara geleceklerini söylüyorlar..

     Amerika Birleşik Devletlerini, İngiltere ‘nin , AB ülkelerin yal çanaklarından beslenenler , sosyal medya ve kitap, gazete ile her gün hükümette ve İslam’a saldırıyorlar..

     Muhalefetin ve köpeklerin  Türkiye kalkınması için plan ve projeleri yok, tek ürettikleri ise yalan ve onun arkasına sığınıyorlar..

     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , TBMM Gurup Toplantısında elinde salladığı bir top kağıt vardı.. Man Adası..

      Man adası 572 km2 dir..

      Nufusu : 85 bin 32 kişidir..  Başkenti Douglas olup,  ucuz tatil yeri olduğu için insanları gittiği , ciddi bir devlet düzeninin olmadığı 5 şehir mi dersiniz mahallemi dersiniz öyle bir oluşuma sahip olan nüfusuna göre 204 . dünya ülkesidir..

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , paraları buraya götürdü yaygarasını koparan CHP tazminat ödemeye mahkum oldu..

     Algı yapmak isteyen toplum mühendisliği ABD ve İngiltere ile AB ülkelerinde Türkiye üzerine plan yapıyor , onların burada satın aldıkları kişiler ise onu seslendiriyor..

     Man Adası iddası gibi !

     Uyanın kardeşim uyanın ! , bugün elimizden giderse yarın geri gelmez ! iyi düşünmek gerekir.. kim kimin sesi, kim atılan kemik oranında havlıyor buna iyi bakmak gerekir..

     Bizden uyandırması

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi