ALP ASİSTANLIK İLE KAHRAMANMARAŞ BAROSU ARASINDA İMZALAR ATILDI !

ALP ASİSTANLIK İLE KAHRAMANMARAŞ BAROSU ARASINDA İMZALAR ATILDI !
ALP ASİSTANLIK İLE KAHRAMANMARAŞ BAROSU ARASINDA İMZALAR ATILDI !Şehrimizde Ağacalı yolu üzerinde yeni merkezini kuran ve adını “ Hizmet Fabrikası” olarak belirleyen Alp Asistanlık  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alp Eren...

ALP ASİSTANLIK İLE KAHRAMANMARAŞ BAROSU ARASINDA İMZALAR ATILDI !

Şehrimizde Ağacalı yolu üzerinde yeni merkezini kuran ve adını “ Hizmet Fabrikası” olarak belirleyen Alp Asistanlık  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alp Eren Önal ile Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Burak ül bir araya gelerek, baro üyeleri ve 1.derece yakınları için büyük avantajlar içeren bir protokol imzaladılar.

Yapılan protokole göre Kahramanmaraş Barosu üyesi Avukatlar, Stajyer Avukatlar, Baro Çalışanları ve birinci derece yakınları ; ALP ASİSTANLIK YATIRIM DANIŞMANLIĞI’nda gerçekleştirecekleri gayrimenkul alım/satım ve kiralama işlemlerinde Hizmet Bedellerinde %10 indirim ve ücretsiz Keşif/Exper hizmetinden faydalanacak.

OTOMERKEZİ ALP ASİSTANLIK firmasında 15 yaşına kadar 2. El taşıt kredisi kullananlara (taşıtlarını diledikleri yerden alma hakkıyla)  3 aylık Araç Garanti Paketi veya Detaylı  İç Temizlik Paketi hediye edilecek.

KAHRAMANMARAŞ SİGORTA’ dan yapacakları tüm sigortacılık işlemlerinde Hasar Danışmanlığı ve Yol Yardımı hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

HOSPİTACAR ALP ASİSTANLIK firmasının ücretsiz vale hizmetinden istifade ederek işçilik ücreti ödemeden araçlarının Periyodik (Yağ ve Filitre Değişimi) bakımlarını, firmanın diğer hizmetlerini (Seramik Kaplama, Pasta-Cila, Boya Koruma, Far Temizliği, Detaylı İç Temizlik, Koltuk Yıkama, Deri Koltuk Temizleme) ise %10 indirimle yaptırabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.