Vatan için dökülen kana kurban olayım

Vatan için dökülen kana kurban olayım

Tut elimden Allah’ım son demde can bulayım

Yazımızın başlığı vatan sevdalısı yiğitlerin şehit haberinde yüreğimin paramparça olup dilime dolanan bir beyit yine bir şehit haberinde dilimden satırlara dökülmüştü. Pençe Kilit Hareketi bölgesinde teröristler nefes alamaz oldular. Ne yazık ki, teröristlerin ülke düşmanlarının desteği ile alçakça bir sızma girişimi ile 9 vatan evladı yiğitleri şehit ettiler. Tek diyebildiğimiz şehadetiniz mübarek olsun.

Cenab-ı hakk rahmetiyle muamele eylesin. Dereceniz âli olsun. Ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Kanınız yerde kalmadı yiğitlerimiz. Ruhunuz şad olsun. Necip milletimiz tarihinde nice hainlerle mücadele etmiştir. Yine etmeye devam ediyor. Öyle ki, dışarıdaki hainlerin içerde ve sınırlarımızdaki teröristleri desteklemeleri her türlü lojistik destek verdikleri aşikâr mahalli seçimleri n gölgesinde de boş durmayacaklar. Ülkeyi karıştırmak için her türlü hain ve alçaklığı yapacaklar. İki asırdır ülkenin kaderiyle oynanıyor ve kontrol altında tutuluyor. Türkiye’nin bağımsızlığı yolunda ki başarılı çalışmaları Amerika, Avrupa Birliği ve birçok ülkeyi ve batılı devletleri rahatsız etti. Edecekte… Savunma sanayinde ki, göz alıcı çalışmalar dosta güven, düşmana korku veriyor. Osmanlı içerdeki hainler olmasaydı yıkılmazdı. En büyük tehlike içerde ki, hainler ve satılmış beyinlerdir. Bir ülkenin sömürülmesi ve esaret altına alınmasının en büyük etkisi medeniyetinden, ruh köklerinden uzaklaştırılmasıdır.

Türkiye’yi ele geçirmede de özellikle İngilizlerin içerden kontrol altında tuttuklara hainlerle İslami değerlerimizden uzaklaştırmak için her türlü yol denenmiş ve uygulanılmıştır. Köklü medeniyetimiz ve şanlı tarihimiz unutturulmuş eğitim sistemimiz hiçbir şekilde tarihimiz, medeniyetimiz ve değerlerimizle bağdaşmayan ellere teslim edilmiştir. Ruhumuz yok edilmiştir. Ruh kaybolmuş vatan sevdası, millet aşkı manevi dinamiklerimiz yok edilmiştir. Bir milleti yok etmek için ruh köklerinin öldürülmesi yeterlidir. Aziz milletimiz üzerinde bunlar uygulanmıştır. İşte öldü sandıkları ruh medeniyet kökleriyle, ecdadın ruh bütünlüğüyle ayağa kalktı. Bu uyanış emperyalist zihniyetli devletleri rahatsız etti. En çok rahatsız olan Amerika ve İngiltere’dir. Zulüm ve sömürge devletleri her zaman zulmünü Müslümanlar üzerinde yapmıştır. 7 Ekim de başlayan terör devleti İsrail’in Filistin’e yönelik saldırısı her geçen gün artıyor. On binlerce çoğunluğu kadın ve çocuk olan masumun katledilmesine dünya duyarsız. İsrail hem masumları katlediyor hem de yardımların ulaşması engelleniyor. İsrail’e karşı zulmün durdurulması için hiçbir yaptırım yok böyle olunca da zulmüne masum katletmeye devam ediyor. Gazze ve diğer işgal altında ki, Filistin topraklarında büyük bir trajedi yaşanıyor. İsrail’in yaptığı bu terör eylemli katliamlar insanlık tarihin utanç sayfasında yerini alacaktır. Bu utanç ve krizin mimarı terör devleti İsrail’dir. BM nezdinde kınama yapılsa da fiili bir yaptırımın uygulanılmaması adeta İsrail’e zulmüne devam mı deniliyor?

Güney Afrika’dan takdir edilen bir adım İsrail’ in soykırım yaptığını Uluslararası Adalet Divanına taşıması dünya kamuoyunun dikkatini çekerek heyecan verdi. Allahü teâla Filistin ve dünya Müslümanlarının yardımcısı olsun. El hakk zulüm payidar olmayacaktır. Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Vatan için dökülen kana kurban olayım

Tut elimden Allah’ım son demde can bulayım

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim İnal Arşivi