Gazze’nin dünya zulmüne karşı direnişi…

Gazze’nin dünya zulmüne karşı direnişi…

Gazze dünyanın bir olup üzerine bomba yağdırılmasına aldırmadan direniyor. Ne büyük bir direniş, nasıl bir duruş, yüce bir iman ve büyük bir vatan sevgisi… Terör devleti İsrail’in başını çektiği zulüm ve soykırımın beş ayı geçmesine rağmen Filistin halkının başı dik direniyor.

Terör devleti İsrail’e ilk destek Amerika’dan İngiltere durur mu? Aynı destek hemen geldi. Batılı ülkeler ve niceleri zulme, katliama, terör devleti İsrail’e bütün güçleri işle destek veriyorlar. Vicdan sahibi insanların İsrail’in soykırımına karşı tepkilerine birçok ülkede haykırışı olsa da İsrail durmuyor. İslam dünyası üzerinde oyun üzerinde oyun oynanıyor. İslam dünyasını iki asırdır kontrolde tutan İngiltere ve Yahudilerdir. Unutulmamalıdır ki, Amerika’yı kontrolünde tutan Yahudi gücüdür. Yahudi sermayesi Amerika’dan çekilince Amerika bocaladı. İsrail’in Filistin üzerinde ki, zulmüne, soykırım katliamlarına ilk desteği verdi. Yahudi sermayesi Amerika’dan elini çekip Çin’e yol aldı. Amerika ne kadar İsrail’e destek verse de Yahudi sermayesi Çin’e yön buldu.

Gazzede’ki İman yüklü direniş Müslümanların büyük bir sınavı oldu. Müslüman ülkelerden Türkiye dışında sesi çıkan yok… Gazze’de katliamlar yapılarak, insanlık onuru çiğneniyor. Çocuklar, bebekler acıma duygusunun zerresini barındırmayan cani ruhlu terör devletinin bombaları ile can veriyorlar.

Emperyalist güçler, katiller sürüsü bir olmuş soykırıma ortak oluyorlar. Yahudi milleti insanlığı kendilerine köle yapmak istiyorlar. Gazze direnişi insanlığa öyle bir ders verdi ki, dünyaya hak ve hakikat yolunda bir kandil yaktı. Bu kandilin aydınlattığı yol batı uygarlığının insanlık, adalet ve hakkaniyet ilkeleriyle hiçbir bağlarının olmadığını da ispatlanmış oldu.

Yahudiler dünyayı yönetmek istiyor. İstiyor ki dünya bana emanet olsun. Gazze İsrail’in birçok hevesini boğazına tıkadı. Gazze dirilişi, uyanışı gösterdi ki, Yahudiler dünyayı teslim alamayacak.

Gazzede ki, duruş dünyaya ders verdi. Batı uygarlığı diye uygarlık dersi vermek isteyenlerin uygarlıktan zerre hisse almadıklarını gösterdi. Emperyalist güçlerinde ne kadar insanlıktan vicdan ve adaletten ne kadar uzak olduklarını da göstermiş oldular. Gazze direnişi dünya da öyle bir ses getirdi ki, insanlık onurunu koruma görevini yapmıştır. Şanlı ve onurlu bir direniş gösteren Gazze tarihin hakikat sayfasında yerini almıştır.

Küresel sistemin iki aktörü İngilizler ve Yahudiler dünya düzenini yeniden şekillendirmek istiyor. Bu düzenin ana gayesi Büyük İsrail projesi, İran bu projeye hizmet ediyor. Ehli sünnet düşmanlığını her fırsatta gösteren İran İslam alemini emperyalist zihniyetin ve gücünün esiri olmasına yardım ediyor. Hiçbir zaman din düşmanlarıyla mücadele etmemiştir. Hedefte en büyük engel Türkiye’dir zayıf düşürmek için her yönden saldırıyorlar. Sınırlarımızda bir Kürt devleti kurmak için Amerika’nın PKK ya ve terör örgütlerine nasıl destek verdiği aşiklardır. İslam alemini iki asırdır kontrollerinde tutan özelikle İngiliz ve Yahudi gücüdür. Hedefleri köleleştirmek. Türkiye bu köle düzenini yıkıp İslam dünyasını etrafında toplama mücadelesi veriyor.

Türk geçmiş bin yıla nasıl damgasını vurup adaletle yönetti, gelecek bin yıla da aynı ruh ve medeniyet kökleriyle damga vurması engellenmek isteniyor. Engel olamayacaksınız ey emperyalist güçler! Türkiye yeni dünya düzeninde yerini alacaktır. Allahü teâla bu manada aziz milletimizin yardımcısı olsun.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İbrahim İnal Arşivi