Selim Cüce'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Selim Cüce'ye Hayırlı Olsun  Ziyareti
Kahramanmaraş'ın Göksun İlçe Belediye Başkanı Bilge İnsan Selim Cüce ile koyu sohbet eden Zülkadiroğlu Dernek Başkanı Fatih Mehmet Zülkadiroğlu

Zülkadiroğlu Dernek Başkanı Fatih Mehmet Zülkadiroğlu

Selim Cüce'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Merkezli Zülkadiroğlu Derneği Başkanı Fatih Mehmet Zülkadiroğlu , Belediye Başkanlarına ziyarette devam ediyor..

Elbistanlılar Dernek Başkanı Ali İhsan Karaman, Cuma Tahiroğlu, ile birlikte Göksun Bilge Belediye Başkanı Selim Cüce'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçe Belediye Başkanı Bilge İnsan Selim Cüce ile koyu sohbet eden Zülkadiroğlu Dernek Başkanı Fatih Mehmet Zülkadiroğlu : Kahramanmaraş ve Bölgesinde hüküm süren: Dulkadiroğlu , Fatih Mehmet Zülkadiroğlu ifadesi ile Zülkadiroğlu ailesinin bir ferdi olarak Zülkadiroğlu oğulları Dernek Başkanı Fatih Mehmet Zülkadiroğlu, Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesine bir çıkarma yaptı.

Başkan Fatih Mehmet Zülkadiroğlu , Beraberinde Ali İhsan Karaman ve Cuma Tahiroğlu ile ziyaretlerine devam ederek, Her başkana Gülbahar Hatun Kitabını hediye ediyor..

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce'ye de kitap hediye eden ve tarihi sohbet eden heyet hatıra resmi çektirerek ziyareti noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.