Zor Günlerin Adamı Cüneyt Doğan !

Zor Günlerin Adamı Cüneyt Doğan !

Ak Parti kurulduğu günden beri partinin içinde görev alan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan , Zor günlerin adamı olarak her zaman öne çıktı.

Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması ile boşalan İl Başkanlığı görevine getirilen Cüneyt Doğan , 31 Mart 2024 Mahalli seçimlerini kucağında buldu..

Kahramanmaraş’ın evladı , Cüneyt Doğan, Bu zorlu görevi yerine getirmek için gece gündüz demeden Büyükşehir ve ilçeler de çalışmaları var gücü ile yürütüyor. İl başkanı olarak ilk seçimden zaferle çıkmak istiyor..

Bugün Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı olan seçimlerden sonra kongre süreci de yeniden aday olacak olan Ak Partiye gönüllü hizmet veren Cüneyt Doğan, 1969 yılında Kahramanmaraş’ta dünya ya geldi.. ilk okul, orta okul, Lise Kahramanmaraş’ta okudu..

Üniversite hayatını da Kahramanmaraş’ta devam ettiren , Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bürosunu açarak mükelleflerine hizmet vermeye devam eden Doğan şehrin hizmet eri olarak görevini sürdürüyor..

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik hizmeti verirken Kamu Gözetim Kurumu tarafından 2013 yılında açılan Bağımsız Denetçi Sınavını kazanarak Bağımsız Denetçi unvanını aldı.

14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinde gönüllü olarak çalışan Cüneyt Doğan, 2009 yılında gerçekleştirilen 3’üncü Kahramanmaraş İl Olağan Kongresinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Cüneyt Doğan, 2009 yılında AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Eğitimlerini tamamladı.

2009 yılı sonlarına doğru AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreterliği görevini üstlenen Doğan, 2013 yılı itibariyle İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken, 2018 yılında Çağlayancerit İlçe Koordinatörlüğü görevi yürütmeye başladı. 2021 yılına kadar ilçe koordinatörlüğü görevini sürdüren Doğan, halen AK Parti Kahramanmaraş İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürken, Fırat Görgel İstifası ile başalan Ak Parti İl Başkanlığı görevine görevlendirme ile geldi.. Kongre’ye kadar il başkanı olarak devam edecek.. Kongre de Ak Parti İl başkanı adayı olarak ikinci zaferini kazanmak için bugünlerde çok yoğun çalışıyor..

Siyasi ve iş hayatını başarılı bir şekilde sürdüren , Cüneyt Doğan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Önceki gün Emmioğlu gayretini gördüm, enerjisini ve gayretini gördüm içimden bir iki satır yazayım dedim..

Marifet İltifata Tabidir , başarılı bir kimse, desteklenir, takdir edilir, övülürse daha iyi işler yapar.

Cüneyt Doğan da bugün koşuyor çalışıyor hakkını verelim istedim..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi