Yalanı Büyük Söyleyeceksin !

Yalanı Büyük Söyleyeceksin !

      ABD’li siyaset uzmanlarını yönlendirmesi ile Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , yıkmak için Türkiye deki sesleri büyük yalan söylemeye başladılar..

      Hani bir kadın vardı ! CHP’lilere seminer veriyor, “ Yalanı Büyük Söyleyeceksiniz “ diyordu.. ya aynen öyle büyük yalan..

      Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik : “ Sen kaçmasını iyi bilirsin Kılıçdaroğlu FETÖ ağzıyla Erdoğan’a yine ‘kaçacak’ dedi

      15 Temmuz’da tankların arasından kaçan Kılıçdaroğlu, FETÖ kanalında 2014’de attığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaçacağı iftirasını dün tekrar savurdu. Kılıçdaroğlu’nun iftirasının bu seferki kaynağının da FETÖ organizasyonlarında boy göstermesiyle bilinen CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan olduğu ortaya çıktı.

      Cumhurbaşkanlığı avukatları ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açtı.

       Zina kaseti kumpasıyla CHP Genel Başkanlığını ele geçiren Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine ‘yurtdışı’ planları yaptıklarına dair korkunç bir iftirada bulundu.

      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a FETÖ söylemleriyle saldıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın yurtdışına kaçacağını söyleye söyleye bir bir firar eden FETÖ’cü teröristlerin söylemini yine ağzına aldı. “Erdoğan kaçacak” söylemini diline dolayan Kılıçdaroğlu, dün aynı sözleri bir kez daha tekrarladı.

     Salı günü CHP Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, “Toplu bir kaçış planı yürürlükte. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor” dedi.

      Başkan Erdoğan’ın aile fertlerine de iftira atan Kılıçdaroğlu, “Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan’ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkarma istiyorlar paravan yapı üzerinden” hezeyanını kustu. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde yayınladığı video ile Erdoğan ailesinin ABD’de bir vakıf kurarak Türkiye’deki TÜRGEV ve Ensar Vakfı aracılığıyla bu vakfa 1 milyar lira aktardığını, bu transferlerin belgelerinin elinde olduğunu iddia etti.

     Bilindiği üzere TÜRGEV ile Ensar Vakfı’nın, FETÖ’nün Amerika ve İngiltere’deki yurtlarında okumak istemeyen öğrenciler için 2014’te kurduğu TURKEN vakfı ile ilgili iddialar 2019 yılında da gündeme gelmiş, iddiaların kaynağının ABD’de FETÖ’nün programlarında boy gösteren CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan olduğu ortaya çıkmıştı.

      “ABD’ye kaçacak çünkü orası hukuk devleti”

Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan ve ailesinin neden başka bir ülkeye değil de ABD’ye kaçacağına ilişkin “Neden Amerika? Ülkeyi Kataristan’a dönüştürenler, Katar’a gider diye beklersiniz ya, biliyorlar ki o ülkede hukuk yok. İlk uçakla geriye gönderirler bunları. Amerika kanunlarının arkasına ise gizlenebilirler. Orası hukuk devleti” şeklindeki ifadeleri ise sosyal medyada alay konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Suçlu insan hukuk devletine mi kaçar, madem hukuk devleti değil Katar’a kaçsın” derken, bir kullanıcının “Suç ortağı yapmaya kalkarken bile Biden’ı küstürme korkusundan yağcılığa devam ediyor” ifadelerini kullandı.

     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , bu iddaları üzerine Ak Parti ve MHP , BBP den sert tepkiler peş peşe geldi..

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan avukatlarına talimat vererek : Kendisi, ailesi her ferdi için ayrı ayrı tazminat davası açılmasını buradan alınacak olan paraların ise vakıf kanalı ile yurt dışında okuyan öğrencilere gönderilmesini talimatını verdi..

     Haziran 2023 seçimlerine kadar daha çok büyük yalanlarla karşılaşacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları : bir anlamda bu yalanlara alıştı..

     Daha önce buna benzer Onlarca iftira atan CHP genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu , açılan davaları kaybederek , Milletvekili maaşlarından 5 bin lira kesinti yaptırarak  davaların bedelini ödedi..

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu . : 2021 yılında 11 davada 2 milyon 750 bin Türk Lirası tazminat ödemeye mahkum edildi..

     Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 142 bin lira tazminat ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının 'Man Adası’na para gönderdiği' iddiasına ilişkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na açtıkları dava, İstinaf Mahkemesi’nin bozma kararının ardından yeniden görüldü. Yerel mahkeme Kılıçdaroğlu’na daha önce verdiği 142 bin TL manevi tazminat ödemesi kararını verdi.

     Gazeteci gözü ile : “ Bu reklam 142 bin TL bir reklam değil Trilyonluk reklamdı bedava yapıldı.. bu reklamı gazeteler , televizyonlar, internet haber siteleri bedava yayınladı.. Kazanan ise 142 bin TL reklam yapan CHP oldu..

     ABD kaçacak davasın da da bu kadar ceza alacak ama reklam trilyonluk reklam bunu gören bir Ak Partili var mı ?

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi