Vefa İftarı ve Görülen Köy !

Vefa İftarı ve Görülen Köy !

Ak Parti Kahramanmaraş il yönetimi , fuar da bin kişiye vefa iftar yemeği verdi..

Vefa, İstanbul sur içi diye tabir edilen tarihî yarımadada bulunan eski bir semttir. Vefa , Vefa, Bozacısı da var meşhur , Bozacının şahidi şıracı derler ya bunun için Vefa’ay gitmek gerek.. vefalı olduğunu göstermek gerekiyor..

Kahramanmaraş’ta ise Vefa adı : Ak Parti de kelimenin tam manası ile yerini bulan bir kelime oldu.. Vefa İftarı .. yaşlı değil de Beyaz saçlılarla – Siyah saçlıları bir araya getirdi..

2002 de Ak Partinin kurucuları, ilk vekilleri, ilk belediye başkanları, ilk meclis üyeleri dün ile bugün bir birine bağlayan gençler ki , Vefa tam örneğini göstererek vefanın İstanbul da bir semt adı olmadığını gösterdiler..

Ak Parti Genel Başkan Vekili Mehmet Elitaş iftar sonrası yaptığı konuşmada : “ Kahramanmaraş’ta ki bu vefa iftarı beni çok etkinlikte , kısaca ben gittim tüm illerde 8 gün süre ile burada gördüğüm tabloyu , büyük resmi anlatacağım seçimden sonra bayram’a kadar da anlatacağım,” dedi.

Vefa İftarı ve Görülen köye gelince !

FETÖ şişirdiği balon partiler var, bunların peşine tıkılıp gidenler var, Seçimi yüzde 85 oyla kazanacak olan partiler var , karşı tarafta ise Ak Parti ve Cumhur ittifakı var..

Vefa İftarı bana şunu söyledi : “ Ak Partinin oyu bir miktar düşecek ama seçimi kazanacak olan yine Ak Parti olacaktır.. Cumhur İttifakı olacaktır..”

Oysa ben Ak Partiden şunu beklerdim: Sadece Ak Partiden Milletvekili aday adayı olanlar, Ak Partiden Belediye Başkanı aday adayı olanlar, Ak Partiden Belediye Meclis üyesi aday adayı olanları toplayarak Vefa gösterip onlara teşekkür ederek birer teşekkür belgesi verilmesini arzu ederdim..

Ak Partide eski – yeni yok, birlik var ! Biz varız cümlesi ile Mehmet Uğur Dilipak, Fatih Arıkan , Celalettin Güvenç, Mehmet Fatih Erkoç, Mustafa Poyraz, başta olmak üzere önceki dönem Kasaba , ilçe il belediye başkanları il başkanları bugünün yönetimi ve gençler bir araya geldi.

Vefa İftarına katılanlar canlı ve hareketli idi.. Herkes davasına sahip çıkıyor, sen ben yok biz varız diyorlar ve Ak Parti diyorlar..

Küsüp gidenler yok mu ? : var hem de çok ama 7 gün var bunların gönüllerini almak gerekir ve genel burada olunca Ak Parti Tarihi vefa iftarını yaptı.

6 Şubat depremi sebebi ile geçen yıl yapılamayan vefa iftarı bu yıl seçim öncesi partililere bir doping oldu..

Eski yeni : Herkes sahaya çıktı.. son 7 günde seçim böyle kazanılır diyen Kahramanmaraşlılar, Ak Partinin yanında olduklarını bir defa daha gösterdiler..

Bir sözümüz var ya : Görülen köy kılavuz istemez..

Vefa İftarı ve Görülen köy ortada, iftara gelen bin kişinin üzerindeki Ak partili vefa göstererek önümüzdeki 7 gün telefonla, direk ziyaretle gönüllere girer , selam verirse seçim çok rahat kazanılır diyorum..

Hayırlı Ramazanlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi