Türkiye Cumhuriyeti Devleti

Türkiye Cumhuriyeti Devleti

İsrail, Suriye, Irak veya bölge ülkeleri bizim muhatabımız bile olamaz !

Türkiye Cumhuriyeti Devleti : Büyük Devlet , değil İsrail, ABD veya AB ülkeleri bile Türkiye hafife alamaz, biz güçlü devletiz..

Dün de yazdım: Türkiye bugün : Ekonomik olarak, teknoloji olarak, ihracatçı ülke olarak, dünyada gelişmiş ülkelerden biridir.

Eski Türkiye yok, 2000 bin öncesi Türkiye olmadığı gibi 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi Türkiye de yok..

6 Şubat 2023 Asrın felaketinin bugün için zararı Türkiye 105 Milyar dolar olarak hesaplanıyor ama ne kadar olacak bunu inşaat süresi bittiğinde göreceğiz.. buna rağmen yatırıma devam eden bir ülkeyiz..

Depreme rağmen geçtiğimiz yıl 255 Milyar 777 Milyon Dolar İhracat yapan bir ülkeyiz.. ihracatımız devam ediyor..

1930 yıllardan sonra : Rusya Türkiye işgal edecek korkusunu bizlere veren ABD ve İngiltere , Türkiye de asker bulundurmaya başladı ve bunlar Türkiye dizayın etmek için çalıştı.. 27 Mayıs 1960 Darbesi, 12 Eylül 1980 Darbesi bunlardan en iyi örnekleridir.. 15 Tammuz da tuzu biberi..

Ankara, İstanbul, İzmir, Balıkesir, Adana, Diyarbakır işgal eden ABD askerleri sürekli bizi baskı altında tutu.. Türkiye kabuğunu kırmaya başlayınca bizim karşımıza : Irak da Suriye de , Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesiminde çıkmaya başladı.

1990 yıllar : Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin , füzeleri var Ankara’yı vuracağını savunan ABD Türkiye sürekli korku saldı.. İncirlik, den ise PKK Silah desteği veren batı Türkiye terörle diz çöktürmeye çalışmaya başladı.

Artık o eski Türkiye yok, hele bugünlerde oynan oyunla Türkiye diz çöktüremezler..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “ Bedeli ne olursa olsun, biz ülkemizi savunacak güçteyiz!” derken, ABD ve batıya size ihtiyacımız yok, çünkü siz bizim dostumuz değil düşmanımızsınız biz bunu biliyoruz,” dedi.

Dünyaya ihraç ettiğimiz İHA ve SİHA ile Helikopterimiz, Hürjet savaş uçağımız, Akıncı, Anka, Kaan , Kızılelma, savunma sisteminde Tayfun, Atmaca, Cirit, gibi bir çok hava savunma sistemimiz, s-400 ile Türkiye artık hava savunma sistemi var, Demirkubesi var !..

Türkiye kafa tutacak olanların önce bir Türkün tarihine bakması gerekir, Türk halkı İsrail den füze gelecek diye topraklarını terk edip gitmez o füzeye tekme atar, bizi onlar tanımıyor..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Güçlü Devlet: ülkemizle gurur duyuyorum..

iyi günler


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi