Siyasetin Ateşi Söner mi ?

Siyasetin Ateşi Söner mi ?

31 Mart 2024 seçimleri zor bir seçim..

Birinci zorluğu 20 gün Ramazan var ! Gündüz çalışma performansı düşecek.. ikincisi İftar yemekleri yarışı başlayacaktır..

Diğer yandan ise : Böl parçala yut siyasetinin ateşi hızlı yükseliyor bu düşecek mi ? Bunu zaman gösterecek..

Meclis üyeliklerinin satıldığı , kimin nerede olduğu belli olmayan 31 Mart 2024 Mahalli seçimlerine giderken galiba Muhtar adayları daha dik durduklarını görüyoruz..

Her Mahalle de 3-5 hatta 10 Muhtar adayının olduğu mahallelerimiz var , Muhtar adaylarımız tatlı bir yarış yapıyorlar..

Muhtar adaylarımız : Maşallah belediye başkan adayı gibi mahallesi için yüzlerce proje sıraladığı gibi , hediye dağıtımı başladı..

Kupa bardak, kalem, ajanda, not defteri, havlu, hijyen malzemesi başı çekerken, oyu hangi muhtara vereceğiz söylemi başladı..

Muhtar adayımızın iftar yemeğinde ne vereceği yemeğe bakarız, ona göre karar veriz getirdiği hediye bakarız diyen mahalle sakinlerinin sesini duyuyoruz..

31 Mart 2024 Pazar gününe kadar hediyelerin büyümesi bekleniyor, Ramazan ayında 20 gün iftar yemeği planlayanları duyuyoruz, daha büyük hediye verecekleri duyuyoruz..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayları, İlçe Belediye Başkan adayları dan ses çıkmıyor ama Muhtarların ateşi gaf dağının aşan bir ateşi var..

Ramazan süresince Muhtar adaylarımızdan : 10 tane tosun kesecek adayları duyuyoruz.. Sayın Belediye Başkan adaylarımıza duyurulur..

Seçim Ateşi Sanıyorum 1 Nisan sabahı söner, 15 gün ise seçimde hile yapıldı söylemleri ile bahar gelince piknikte buluşuruz.. sarmaş dolaş oluruz, her gönülde bir aslan var ama Memleket Meselesi !

Vatandaş şunu diyor : “ İktidar ile belediye aynı partiden olmaz ise hizmet zor gelir , ne yapalım ! Var mı çıkar yol,” diye bize soruyor..

Biz siyasi partileri ve Belediye Başkan adaylarını bir kenara bırakalım Muhtar adaylarımıza bakalım ! Ne varsa onlarda var kapı kapı dolaşıyor sıkmadık el bırakmıyorlar..

Teşekkürler Muhtar adaylarımız

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi