Seçim Bitti !

Seçim Bitti !
Türkiye de 10 yıl önce, temeli atılan : Tayyip düşmanlığı kin ve nefret projesi son 5 yıldan beri sosyal medya da körüklenerek bugüne kadar geldi. Geldi ama başarısız oldu..
"Tayyip Gitsin" kampanyası sonucu halkımız 28 Mayıs da gereken cevabı verdi.. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , 5 yıl daha başımızda ve ülkemiz için çalışmaya devam edecek..
Mart 2024 de belediye başkanlığı seçimi var : görülen köy kılavuz istemez , Kahramanmaraş ta seçim sonuçları belli..
Ak Parti : Ökkeş'i aday yaptı..
CHP : Ejderi aday yaptı: sonuç Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı adayı olarak çıkarı sa : Ak Parti 450 bin oy alır, CHP ise 150 bin oy alır seçim sonucu bellidir.. hesap uzmanı olmaya gerek yok..
Cumhur İttifakı ve Millet İttifakının oy oranları böyle kısaca.. bu ne kadar değişir derseniz:
Kahramanmaraş Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 75 .77 oy veriken Ak Partiye neden yüzde 48 oy veriyor..? Bunu Ak Parti ve birleşenleri iyi hesap yapmalıdır..
önce bunu Kahramanmaraş il teşkilatı masaya yatırmalı.. sonra Cumhur ittifakının birleşenleri biz nerede hata yaptık demeleri gerekiyor.
Kahramanmaraş da 100 bin seçmen sandık başına gitmedi.. bunun niye gitmediğini Ak Parti Cumhur İttifakı üyeler iyi analiz etmesi gerekiyor..
Ak Parti , MHP, BBP Yeniden Refah Partisi oyuna bakıyorum 450 bin
CHP ve İyi Parti oyları : 150 bin
628 bin geçerli oyun : 28 bin diğer partilere ve bağımsızlara gittiğini görüyorum.. 100 bin de sandığa gitmeyen seçmenin oyunun ne kadar Cumhur İttifakına ne kadarı Millet İttifakına giderdi..?
Bu analizi siyasi partilerimiz yapa dursun: 8 vekil bir araya gelip Kahramanmaraş için çalışa bilecek mi ?
Söz konusu Kahramanmaraş ise gerisi teferruat diye bilecek miyiz ?
CHP 1 Deva 1 , MHP 1 Ak Parti 5 vekil bir araya gele bilecek mi ? bugün belki çok erken diyeceksiniz ama benim umudum yok..
Milletvekillerinin : eğitim durumu, aykü enesin e durumu ve yapılarına bakıyorum 8'in bir araya gelmesi mümkün görülmüyor.. tabi bunların içinde bir de ağabey yok.. yazık oldu Kahramanmaraş'ımıza..
Benim tek umudum: Bir bakan yardımcılığı, ala bilirsek onunla avunarak yolumuza devam ederiz.. Bir Cumhurbaşkanı Yardımcımız olur mu ? buna bakmamız gerekiyor..
Seçim bitti , ama bizi güldüren bir tablo çıkmadı.. bugünden milletvekilleri tartışılmaya başladı.. ben umutlu değilim 5 yılın boşa gittiğini bugünden söyleye bilirim..
Haydi hayırlısı diyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi