Partilere Savaş Açacağım !

Partilere Savaş Açacağım !

    Bugünlerde aday adayları ortaya bir bir çıkmaya başladı..

    Buradan A B partisi yok, tüm partilere sesleniyorum:

    Cahil insanları milletvekili adayı yapan partiye savaş açacağım..

    Öyle ya : halk sizin gönderdiğiniz adaya oy vermek zorunda olarak görüyorsunuz hiç de öyle olmadığını bu seçimde göreceksiniz.?

    Cahil aday istemiyoruz !

    TBMM bakıyorum, Belediye Başkanlarına bakıyorum, Müdür , genel müdür bilmem neye bakıyorum, ne kadar cahil insan varsa ülke yönetiminde söz sahibi..

    İsyan ediyorum: Türkiye bu kadar sahipsiz olamaz..

    İsyan ediyorum : Kahramanmaraş bu kadar sahipsiz olamaz !..

    Cahil belediye başkan adayı, cahil milletvekili adayı istemiyoruz..

    Yeter artık Kahramanmaraş yazık oluyor, cahil insanlar yüzünden hakkımızı alamıyoruz..

    Siyasi partiler ve onun genel başkanları artık yeter : Kahramanmaraş adam gibi adamı aday gösterin, okur yazar olsun ama üniversiteli olup cahil olmasın !..

    (Cahil dedimse, okur yazar veya orta okul, veya Lise mezunu veya Üniversite bitirmiş , yada yüksek lisan yapmış bile olsa , cahil cahildir.. Okur yazar olsun ama cahil olmasın)

     Bugün bakıyorum: Kahramanmaraş gerçeklerini bilmeyen  cahil insanlarımız milletvekili aday adayı, belediye başkanı aday adayı,

     Bir cahil insanlarımız belediye başkanı veya milletvekili yaptığımız gün Kahramanmaraş ‘ın bir beş yılının uçup gittiğini görüyoruz..

     Sevgili okurlarım: Biz partilerin seçip buraya gönderdiği kişiye evet mührünü basmak zorunda değiliz, adam gibi adamın aday olduğu yere oy verelim..

     Bu cahiller yüzünden : her zaman geriye gidiyoruz.. mehter takımı gibi bir geri iki ireli yapıp duruyoruz..

     Yazık : bu güzel şehir Kahramanmaraş bunu hak etmiyor..!

     Bir belediye başkanı yapıyor, sonraki gelen onun yaptıklarını yıkıyor, bir milletvekili bir proje getiriyor takip ediyor devlet yapıyor sonraki gelen vekil  onu yaptıklarını kötüleyerek onu yıktırmak için çalışıyor.. böyle bir cahil insanları nasıl belediye başkanı yapıyoruz, nasıl milletvekili yapıyoruz..?

     Kahramanmaraş tanımayan, insanları milletvekili yaparsak, belediye başkanı yaparsak sonumuz felakette doğru gidiyor..

     Bir dip noktala bugünkü yazımı bitirmek istiyorum.

     Önce şunu iyi bilelim : Kahramanmaraş hava alanın yeri ve yönü yanlış değil ..

     İkincisi : Pistin 3500 Metreye çıkarılması gerekiyor..

     Üçüncüsü : Pist başı ve sonunda şahız arazisi yok hazine malı var..

     Dördüncüsü : Gaziantep yolu yer altına alınmaz diyenlere sözüm: Antalya Gazipaşa hava alanına giden , Anlatya yolunun nereden geçtiğine bakınız !

     Beşincisi : Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kadıoğlu Bulvarı doğukent kavşağını 90 günde yer altına alıyorsa , inanın , Gaziantep yolu Mado önünden geçen kısmı 90 günde de yer altına alına bilir..

     Dün akşam Kadıoğlu Bulvarı , doğkent kavşağına gittim, nerede ise bitmiş gibi, sanıyorum süresinden önce açılacak gibi duruyor.. Bunu yapan belediyemiz Pist uzamasına engel Gaziantep yolunu da 90 günde yer altına alacaktır.. nokta..

     Kahramanmaraş Hava alanı ve uçak seferleri konusunda piyasa da çok fazla bilgi kirliliği var.. buna maalesef milletvekillerimizde inana biliyor..

     Kahramanmaraş hava alanı Türkiye deki rahat hava alanlarından biri ancak küçük uçaklar için yolcu sayısı 200 üzerine çıkan uçaklar buraya inip kalkmakta sıkıntı çekiyor pist kısa..

     2400 yerine 3500 metreye çıkara bilirsek tüm sorunlar biter..

     Kipaş Holding yönetim kurulu Başkanı Hanefi Öksüz bey: “ Cihazı ben alayım, benim arazide konacak yerin DHMİ hediye edeyim bir an önce mânialar bitsin,” dediğini de hatırlatır iyi günler dilerim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi