Kavgamız Yok Projemiz Var !

    Cumartesi günü KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu : “ Gazeteci değil , dostları ile bir araya geldiği kahvaltıda onu dinledik..

    Dün ise : KMTSO Başkanı Adayı Mustafa Buluntu ‘yu dinledik..

    Her ikisinin de sevdası : Kahramanmaraş, endişeleri Kahramanmaraş için..

    Her iki aday da : Birlik ve beraberlik istiyor..

    Sevgili okurlarım:

    Kahramanmaraş da gündemin birinci maddesi : KMTSO seçimleri..

    Biri arkadaşım: Biri Dostum söyleyin bana kime oy vereyim diyor üyeler !

    Balcıoğlu ve Buluntu

    Her aday üyelere kendisini ifade etmeye çalışıyor..

    Bu bağlamda :  KMTSO Başkan Adayı Mustafa Buluntu : “ Kırılma – Küsme olmamalı, birlik olmalı, beraberlik olmalı kazanan Kahramanmaraş olmalı..!” diyerek söze başladı.

    Öyle ya : Niye kavga edeceğiz ?

    KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu : “ uzun süre sonra  iki adaylı seçim yarışında küsme ve kırılmalar olacak “ açıklaması üzerine başkan adayı Mustafa Buluntu , “ niye olsun ?! diye sordu.. ve ekledi.. Kazanan Kahramanmaraş olsun !...

    Demokrasi – seçim yarışı diyorsak, iki aday da çıkar üç aday da çıkar beşde olur, burada küsme ve kırılma olmaz, aksine daha çok insanlar bağlı olduğu odasına sahip çıkar,” diyerek birlik mesaj verdi..

    Mesele de kör düğüm olan yerde burası : Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olduğunu bile unutanların olduğu bugünde iki aday çıkınca herkes KMTSO üye olduğunu anladı..

     Seçim bu : bir kazananı bir de kaybedeni olacaktır, seçimi biz kazanırsak , seçimi kaybedenlerle el ele gönül gömüle çalışmaya devam edeceğim.. kazanan karşı taraf olursa, kırılmadan küsmeden bize düşen tüm görevleri yerine getirmeye devam edeceğim..

     Kırılma , küsme yerine birlik ve beraberlik sergilemeliyiz..

     Neyi bölüşemiyoruz, Kahramanmaraş kim daha fazla hizmet edecekse o gelsin, KMTSO şahsi menfaat olmaz şehrin iş insanlarının menfaati olur.. birlik olalım,” diye konuşmasını sürdürdü..

     Kavgamız yok, Projelerimizle geliyoruz diyen Mustafa Buluntu :

     30 yakın projesi ile KMTSO ve Organize Sanayi Bölgelerine hizmet etmeye hazırlanan Mustafa Buluntu : “ Bizim oy pusulamız beyaz olacak ve 100 ayrı gurup arkadaşımız sahada üye ziyareti yapıyor, hepsi ile konuştum.. bizim için kim ne derse desin, biz karşı rakip için veya onun 29 Meslek komitesindeki hiçbir arkadaşımız için kötü bir söz söylemeyeceğiz..

    Seçim bittiğinde biz yine onlarla omuz omuza çalışacağız, bizim için iftira atan, belden aşağı vurana bile cevap vermeyeceğiz herkesi kucaklamak için çalışıyoruz.. bizde kavga ve kırılma yok, birlik var kardeşlik var, hep beraber Kahramanmaraş var,” dedi.

19 Kasım 2022 Cumartesi günü Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yapılacak böylece , yeni üyeler , yeni yönetim belli olacak..

    Bizde diyoruz : Kazanan Kahramanmaraş olsun

    Çok seslilik iyidir..

    Hayırlı günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi