Kan ve Göz Yaşı !

Kan ve Göz Yaşı !

    Sevgili okurlarım: Dün Kayseri ilimize gittik..

    Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Başkan Vekili Veli Altunkaya ağabeyimizin vefatının birinci yıl dönümü sebebi ile Mezarı başında dualarla , Kur’an-ı Kerim okuyarak yad ettik..

    Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Küresel Gazeteciler Yerel Medya Meclis Başkanı İsrafil Avcı, göre bildiğim kadarı ile tanıdık simalardan  KGK il Temsilcileri Lütfü Karakaş, Adnan Yüce, Sertaç Virancık, Memet Duran Özkan, Neşat Gündoğdu, Şerife Türkeş, Zafer Tokuş, Serhat Yılmaz, Kemal Deniz, Veysi İpek, Metin Kösedağ, Neşe Berber, Yusuf Ziya Çakır, Fatih Akça, Bekir Doğan, Naci Yıldız, Hacı Odabaş, Kemal Özdilek, Hakan Özen, Salih Suat Deniz, Necati Günay, Elşad Eyvazlı, İsrafil Avcı, Celil Acar, Abdullah Biçer, Sait Yanık ve Sait Uyar katıldılar.

    Kayseri deki meslektaşlarımız tam kadro hazır bulundu..

    Mezarlıkta dua ve Kur’an-ı kerim okunmasından sonra Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde Türkiye ‘in dört bir köşesi ve Azerbaycan dan gelen kardeşlerimizle sohbet ettik..

    Birinci mesele : Rusya – Ukrayna savaşı ve kan göz yaşı..

    Hani onlar diyor ya : Sarı saçlı, yeşil gözlü ..

    Beyaz adam olmayan : Sarı saçı ve yeşil gözü olmayan , Afkenistan da , Irak da, Suriye de , Lüblan da, Libya da  Arakan da , Mısır da , Dünyanın neresinde Müslüman varsa orasında kan göz yaşı ABD ve köpeklerinin verdiği silah ve terör örgütleri eli ile 40 yıldır devam ediyor..

    Türkiye’nin Güneydoğusun dan toprak kopararak : İsrail büyük alan açmak, için ABD ve AB destekli kurulan terör örgütleri 42 yıldan beri Doğu daki Kürt çocuklarını kandırarak kaçırarak dağa çıkarıp eğitim verip eline verdikleri silahlarla ülkemize gönderdiler..

    40 bin üzerinde Asker, Polis, Sivil vatandaşı şehit ettiler.. İHA ve SİHA ‘larımız yokken, bize boş dağlara bomba attırdılar özellikle Ramazan aylarında şehit haberleri ile insanımızın yüreğini yaktılar..

    Ama Osmanlı dan beri , daha öteye gidersek 3 bin yılı aşan bilinen Türk tarihinde Türkler hiçbir zaman : Beyaz tenli, Saçı Sarı , Gözleri yeşil , Müslüman, Gayri Müslüm dememiş tüm insanları yaşatmak için çaba harcamıştır..

    Türklerin  Malazgirt Meydan Muharebesi, 26 Ağustos 1071 tarihinde Büyük Selçuklu Devleti hükümdarı Alp Arslan ile Bizans İmparatorluğu hükümdarı Romen Diyojen arasında gerçekleşen muharebedir. Alp Arslan'ın kesin zaferi ile sonuçlanan bu muharebe, "Türklere Anadolu'nun kapılarını sonsuza dek açan son muharebe" olarak bilinir.

     Bir hain var : Zülüm 1453 de başladı diyor ya ! , Fatih Sultan Mehmet , İstanbul Zaferi sonucu yine dedeleri gibi, Kiliseye giden, kilisesine, havraya giden havrasına gidecek, sizin malınız canınız bize emanet demiş, saç göz rengi ayrımı yapmamıştır..

     Bir CHP sözü : “ Siz cumhurbaşkanı adayı kim olacak tartışın, Tayyip, 60 ülke cumhurbaşkanı , başbakanı ile görüştü, Rusya ve Ukrayna yı  Antalya ve İstanbul bir araya getirdi, Liderlerini de getirecek, NOBEL Barış ödülü de alacak, Cumhurbaşkanı da olacak” siz tartışın 6’lı …. “ dedi.. bir anlamda isyanını sergiledi..

    KGK İl Temsilcileri , illerindeki ekonomik durumu, Türkiye’nin nasıl görüldüğünü , bugün devam eden savaş , kan , göz yaşını dile getirdiler..

   Son cümle aldığım notlardan:

   Ekonomik kiriz var mı ? evet var..

   Paramızın alım gücü kalmadı mı ? evet kalmadı..

   Dünya da ekonomik kriz ve sıkıntı zamlar var mı ? evet var..

   Yine en iyisi Türkiye hiç olmazsa marketlerde mal var ürüne ulaşabiliyorsun..

   Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın karşısında muhalefet var mı ? : maalesef ki yok..

    Başka oy verecek bir lider var mı ? : maalesef ki yok, 2023 seçimleri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün den hayırlı olsun derim,” sözü ağırlık kazandı..

    Milli Savunma Sanayimiz güçlendikçe Ülkemiz lider ülke olacaktır inşallah..

    Kan ve göz yaşı dinecek inşallah

    Bu vesile ile Hayırlı Ramazanlar , hayırlı cumalar diliyorum dostlar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi