Fırat Görgel ile söyleşi..

Fırat Görgel ile söyleşi..

    Dün akşam Tivi46 da canlı yayında Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel’e , gazeteci dostlar Serkan Ercüment Kuzu, Ali Keklik, İbrahim Karadeniz ile hemen her konuyu sorduk.. samimi cevabını aldık..

    Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, 2006 dan beri Ak Parti içinde hemen her alanda görev alarak şehrin kimliğini çok iyi bilen biri olarak 1.5 yıl önce il başkanlığı görevine geldi.

    Dolayısı ile : Saçını sakalını Ak Parti ve Kahramanmaraş’a hizmet etme sevdası yolunda ağrıtan , genç ak sakallı başkan..

    Fırat Görgel : Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşı olmak, onun partisinde görev yapmak bizim için bir onurdur..

    Görgel: Biz herkesi dinleriz, gece bile olsa telefonuna cevap veriz.. o an veremez isek en kısa zaman içinde biz aralayarak vatandaşı dinleriz dinlemek zorundayız..” diyor..

    Hava Alanı, Köprülü Kavşaklar, Göksun Tünelleri çıkışı viyadüklerin yapılması, Kahramanmaraş Çağlayancerit- Gölbaşı Karayolunun yapılması, Ilıca yolu ki artık Ramazan Bayramında sezon başlayarak Ekim ayına kadar her gün binlerce aracın girip çıktığı Ilıca yolu çok önemli..

    Benim de önem verdiğim bu yol, başkanımda birinci gündem maddesi olduğunu gördüm..

    Turizm den alt yapıya, Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarını çalışmasına, gençlik kollarını faaliyetlerine hemen her konuyu enine boyuna 2 saat süre ile konuştu..

    Facebook üzerinden , You Tube  üzerinden diğer sosyal medya dan canlı olarak yayınlanan “ Kim ne diyor” söyleşimiz çok verimli geçti.

     Her hafta Salı günü : Ramazan ayı sebebi ile 21 30 da biraz gecikmeli de başlasa teravih sonrası bizleri izleyen izleyicilerimize teşekkür ediyoruz..

    Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel , bir sorumuz şehrimizin sorunları .. oldu..

    Görgel: “ Sorun yok her şey yolunda dersek yanlış olur, ancak Kahramanmaraş’ın üç yolu var Gaziantep, Adana , Kayseri Karayolları..

    Kahramanmaraş Göksun arası Edebiyat yolu ve tünelleri , standartı çok yüksek yol, Göksun Viyadük ve Çevre yolu var onu da en kısa zamanda yaptıracağız, Elbistan Göksun yolu bu yıl bitecek.. Gaziantep – yolumuzda bir sorun yok, Adana yolunda Beyoğlu, Kömürler arası çok az bir bölüm kaldı oda bitecek..

    Görgel , Başta söylediğimiz hava alanı konusu da inşallah çözülecek , her meselenin takipçisiyiz.. İlçe başkanlarımız il ve ilçe yönetimlerimiz şehrimizin her meselesine sahip çıkıyor ben çalışmalarından memunum..” diyerek konuyu özetledi..

    Siyaseti , ekonomiyi vuran : Korona Virüs : kısaca Pandemi bizlerin sosyal yaşamını fena vurdu.. öyle ki Siyaseti toplantı yapamaz hale getirmişti.

    Fırat Görgel bunu da sorduk.. “Yüz yüze toplantı yapamadık ama çalışmalarımıza arada vermedik inşallah bundan sonra basın bir araya yüz yüze daha sık geleceğiz,” dedi.

    Bir çok dostumuz, akrabamız korona virüs sebebi ile ebedi aleme intikal ederken, bugün insanlar bir birinden kaçar hale geldi..

    Herkes bir birinden uzak duruyor.. elinin dediğini yemiyor, aynı masaya yemek yemekten aynı mekanda kapalı alanda bulunmaktan kaçıyor..

    Bir büyüğümüzün yanına gittim: Çok maske takmayı sevmem ama , ne olur ne olmaz diyerek maskemi taktım, iki metre uzaktan gönül selamı verdim..

    O büyüğümüz : 76 yaşadım, 76 sene daha mı yaşayacağım , çıkar şu meskeni gel seni bir kucaklayım dedi.. canı gönülden bizimle musaffa etti, kucakladı..

    Aslında ben onu düşünmüştüm.. benden bir şey bulaşmasın istiyordum ama 76 sene daha mı yaşayacağım demesi beni etkiledi..

    Korona Virüs salgını başından beri İngiltere sürü bağışıklığı diyor a biz bunu bugün yakaladık olarak görüyorum..

    Sayın Fırat Görgel başkanım , bizim can dostumuz, gönül dostumuz, babası ailesi bizim dostlarımız bu sebeple benim için ayrı bir yeri var , her şeyden önce insan.. böyle dostla canlı yayında sohbet etmek keyif veriyor..

    İlk sorumuz : Kahramanmaraş hava alanı 2400 metrelik pisti 3 bin metre yapa bilimiyiz, Kahramanmaraş’tan İstanbul günlük sabah – gece uçak seferi kona bilir mi ?

    Tam bir yıl sonra 2023 Nisan ayında EXPO 2023 başlayacak günlük buraya yüzlerce uçak inip kalkması gerekiyor hava alanın bu yapısı ile bunun mümkün olmadığını görüyoruz.. dedik başkana sorduk..

    Ak Parti il başkanı Fırat Görgel, “ yağmurlu, gece, sisli havalarda uçakları indirecek cihaz montajını yaptıracağız bu sorunu çözmesi gerekiyor, bunula birlikte pistin yön değiştirmesi, pis uzatmasına bundan sonra bakacağız bizim takibimizde , birkaç ayrı kanaldan teknik ekip çalışması yaptırıyoru..“ dedi...

    Uçak seferleri konusunda : Gaziantep lobisini aşa bilecek miyiz ? sorumuza , samimi cevap verdi..” Gurup Başkan vekilimiz Mahir Ünal , Bakanlarımız ile biz daha güçlüyüz , şu cihazın montajı bitsin ondan sonra uçak seferleri de kendiliğinden gelecektir..” diyerek buna güvendiğini anlattı.

    Tivi46 ekranlarında 2 saat süren canlı yayında konuştuklarımız elbette bu değil ama çok uzun yazı oldu.. bir başka gün diğer notlarımı yazarım inşallah

     Hayırlı Ramazanlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi