Erdoğan ve Veda !

Erdoğan ve Veda !

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , 2023 seçimlerinde şu sloganı söylerse işinin çok kolay olacağını düşünüyorum ki oda şu : “ Son defa aday oluyorum,” demeli..

    “ 2002 de kurulan Ak Parti ve 21 yıllık idaresi sonunda bugüne kadar geldim, gençlerin önünü açıyorum, bu seçimden sonra aday olmayacağım, siyaseti bırakıyorum, 2002 de Ak Partiyi kurarken yol yürüdüğüm dostlarımdan vefa örneği göstererek son defa oy vermelerini istiyorum,” dediği gün Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51 üzerinde çok üzerinde oy alarak finali kapatacağını düşünüyorum..

    Siyaset deki yalan ve iftara kampanyalarını görüyoruz : CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , ortaya attığı her iddia sonrası tazminat ödemeye mahkum oluyor..

    En son 280 Milyar dolara ne oldu ? davasını da kaybetti, ve Berat Albayarak kazandı. Ama yaptığı reklam ise kat trilyonlara değer, ödediği tazminat ise bir şey değil..

    Man adası davasında : 148 bin bir kaybetti. Tayyip ailesin demiştim dedi ordanda 483 bin TL kaybetti ama CHP ve Kılıçdaroğlu 650 bin TL ile Kat trilyonluk reklam yaptı..

    İnanan yok mu ? var mı ? derseniz çok fazla.. inanıyor.. oysa Man adası 84 bin nüfuslu İngiltere sömürgesi , askeri , ordusu olmayan İngilizlerin sıcak iklimi sebebi ile tatile gittikleri tatil adası..

     Elinde bir top kağıt ile : “ Tayyip paraları Man Adasına Kaçırdı !” dedi.. tazminat parasını ise milletvekillerinden 5’er bin TL keserek ödedi ama Kat trilyonluk reklam yaptı..

     CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu yöneten akıl mütiş bir akıl, her şeyi bilen ne kadar ceza yiyeceğini ne kadar reklam yapacağını hesaplayarak ortaya bir söylemi atıyor..

     2023 seçimlerine doğru bunun sayısı yüzleri geçecek.. 6 artı bir yedili masa genel başkanlarından her gün yeni bir iddia göreceğiz bunun karşısında mahkemeye verseler bile mahkememin bitmesi iki sene sürecektir..

     Biz Türk Milletiyiz: vefa ve duygu biz de çok fazla.. Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “ Benden buraya kadar 21 yıl dan beri beni iktidara taşıdınız , sizden son bir defa oy istiyorum, sonra siyaseti bırakacağım, bir daha aday olmayacağım,” dediği zaman Ak Partiye kızan, küskünlerin tamamı oyunu Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanına verecektir..

     Bu benim görüşüm ve var sayımım ! beğen bilirsiniz , beğenmeye bilirsiniz ama bizim yapımız böyle..

     İlk okul 3. Sınıf da çarpım tablosunu ezberlemiştik.. 7’i kere 7’i ne yapar ? 49 eder dostlar.. bu Tayyip Karşıtlarından bir şey olacağını ben düşünmüyorum..

     Dünya da bir ekonomik kriz var, Türkiye de var, ama tüm bunlara rağmen, yılbaşında verilen zamlar, 6 ay sonra yapılan iyileştirme gayet iyi çok güzel..

     Ancak : zalimler , emekliye, memura zamın yapıldığı gün fiyatı artıran şerefsizler var.. halkı soyanlar var..

     Devlet tüm imkanlarını zorlayarak veriyor, hırsızlar bir yandan halkı soymaya devam ediyor mesele burada kör düğün oluyor..

     2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , bunları anlatır son defa adayım , bundan sonra aday olmayacağım, emekli biri olarak yaşayacağım derse fazladan bir 10 puan alacağını düşünüyorum..

     Erdoğan vefa gösterecek olan halkımız liderini , lidere yakışır şekilde uğurlayacaktır..

     Sevgili okurlarım: bir oyun oynanıyor , Türkiye ve Lideri bu oyunu bozmaya çalışıyor ama ne kadar başarılı olur bunu 2023 seçimlerinde göreceğiz..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi