Bugün Bizden Yazacağım !

Bugün Bizden Yazacağım !

     Bizi , biz yapan birlik ve beraber olmamızdır..

     Küresel Gazeteciler Konseyi , ailesinin bir ferdi olarak bugün biraz bizden bir şeyler yazmak istiyorum..

     Küresel Gazeteciler Konseyi “ Küresel Medya Dergisi “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü özel sayısı elimize ulaştı..

     Sayın Genel Başkan Mehmet Ali Dim beyin şahsımıza yazdığı yazı 2023 yılı takvimi ile gelen dergilerin zarfını açtığımda : Mis gibi Matbaa kokusu ile KGK ailesi beni karşıladı..

     80 ilde İl Temsilcilerimiz, 60 ülkede ülke temsilciler ile geniş bir aile olan Küresel Gazeteciler Konseyi ailesinin her verdine ayrı ayrı selam gönderiyorum..

     Ailemin bazı fertlerine dokunarak yazacağım..

     Komşumuz Osmaniye dediğimiz Zaman aklımıza :  İsrafil Avcı, yanı başında Adana da Savaş Çokduygulu ağabeyimiz, Mersin de Abdullah Biçer bize oradan el sallıyor.. Mersin’den davet var gibi ! kalkıp gitsem muz ısmarlar mı ? bilemiyorum.!.

     Yönümü Güney ve Güney doğuya dönüyorum: Yiğit Başkan göz kırparak bize Adıyaman ‘dan İbrahim Aslan selam veriyor.. Gaziantep İbrahim Ay, Kilis Nezir Çağlar, Şanlıurfa ‘dan Celal Çiftçi, Ağrı’dan  Nihat Aydın,  yönetim kurulu üyemiz ve Batman İl Temsilcimiz  Ercan Aslan , ben de buradayım dediğini duyar gibiyim !..

     Yönümü Kuzeye dönüyorum: Kayseri de Metin Kösedağ, Malatya da Kemal Deniz, Mehmet Duran Özkan, Elazığ Mustafa Doğan, bildiğiniz bizim emmioğlu Mustafa Doğan,  Aksaray ‘da  Celil Acar,  Şerife Türkeş ablamız unutamayız.. Niğde değimiz Zaman Şerife Türkeş ablamız olmadan bir iş olamaz..!

      Açılıyorum Türkiye : Afyonkarahisar’ da  Mehmet Emin Güzbey, Amasya deyince  burada biraz durmak gerekiyor, En son Alanya toplantımızda elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan  Ferhat Lap Allah’tan rahmet dileyerek yeni temsilci arkadaşımız Bilal Güley hoş geldiniz diyerek yola devam ediyorum..

      Antalya’dan Murat Çiçek, Ardahan’da  Özkan Karakaya, Artvin ‘de Aydın Tatar, Aydın da  Salih Suat Deniz , İncir, üzüm ihracatımız var diyerek bizi Aydın’a davet ediyor gibi geldi bana..! ne dersiniz ?

     Kolonyası, Kaplıcaları , Denizi ile güzel ilimiz Balıkesir ‘den  Ramazan Demir, Bartın’dan  Levent Çınçın , Bayburt’tan  Yaşar Yıldız, Bilecik’ten Mehmet Ergün, Bingöl’de  Mahfuz Demir, Bitlis de  Recep Gökhan Kılıç, Bolu ‘da Cener Göngör, Burdur’da  Yusuf Tortop bizde varız diyerek selam diyorlar..

     Bursa dediğimiz zaman   Bursa İl temsilcimiz Hasan Yalçın, Çanakkale de Ali Göngör Yıldız, Çankırı ‘da  İrfan Hoşafçıoğlu ile yola devam ediyoruz.. ..

     Çorum, Kahraman Hacı Odabaş ağabeyimiz Çorum güzel insanı , güler yüzlü dili tatlı Hacı Odabaş ağabeyimize selam veriyoruz.. Denizli’den  Bülent Öztürk, Diyarbakır ‘da M. Veysi İpek, Düzce’de  Fatih Melih Maradit, ile duraklıyoruz..

     Emmioğlu selam vermeden geçilmez:  Edirne temsilcimiz  Orhan Doğan, benim ikinci Emmioğlu , Biri Elazığ bir Edirne ikisine de selam diyorum:

Tabi , KGK Genel Sekreteri Lütfi Karakaş ağabeyi unutmamak gerekir, Kırkpınar Yağlı Güreşleri gibi sonra bizi yere serer , Pehlivanlara selam Lütfi Karakaş abim..

 Erzurum’dan  Suhabi Okumuş, Erzurum ‘da Esat Bindesen, Eskişehir de  Hakkı Kutlu, Giresun ‘dan Mustafa Demir, Gümüşhane ‘de Sezai Köpürülü , Hakkari de  Feyzullah Taş, Hatay’da  Ferid Şahin, Iğdır da Cabbar Şıktaş, Isparta ‘da İsmail Altunbaş, İzmir de  Banu Şen’e de selam veriyoruz..

     Küresel Gazeteciler Konseyin kuruluşundan beri omuz omuza koştuğumuz,  Karabük’ten  Serap Karaoğlu , hürmetlerimizi sunarak,  Karaman’dan  Ahmet Küçükcicibüyük, Kars’dan  Salih Şahin, Kastamonu dan  İzzet Sarı, Kırıkkale’den  Adem Yılmaz, Kırklareli ‘den Metin Karakuş, Kırşehir’den  Sait Uyar, Kocaeli ‘den Cemal Kaplan selam veriyorum..

     Konya deyince burada biraz durmak gerekiyor, Murat Dönmez Almanya da ota arkadaşım, yoldaşım güzel insan Konya’nın yiğidi Murat Dönmez selam veriyorum..,  Kütahya’dan  Bahtiyar Ersoy, Manisa ‘da Serkan Tatlı  derken, bize rehberlik yapan usta kalem,  Mardin il temsilcimiz  Adnan Avuka ağabeye selam vermeden Mardin üzerinden kuş uçmaz bunu söylemek istiyorum..

       Muğla ‘dan Hayati Nizamoğlu, Muş ‘dan Bülent Toplu, Nevşehir’den  Muammer Başer, Ordu’da  Recep Aydın, derken, Rize : Rize’den  Bayram Ali Kavalcı, uzun yıllara dayanan bir gönül bağımız olan ağabeyimiz..

      Sakarya – Akyazı ilçesi Kuzuluk Kaplıcaları ile hemşerim olan  Sakarya il temsilcimiz  Zafer Tokuş, Samsun’dan  Yusuf Ziya Çakır , Siirt ‘den Ayhan Mergen, Sinop’tan  Esra Aksu yazarken, Sivas deyince Naci abimizi saymadığımızı görüyorum..

     Naci ağabeyin Turistlerin terliğini alması olayını bilmeyen yoktur.. Mustafa Doğan onu güzel anlatır, Sivas ‘ da Nacı Yıldız ağabeye selam vererek geçiyorum.. , Şırnak’tan  Halil Coşkun Azizoğlu, Tekirdağ da Naci Akyazı ‘da unutmadık..

     Tokat ‘da Kemal Özdilek , Denetlemede beraber görev yaptığımız  Trabzon’dan  Ahmet Külekçi, Tunceli’den Cesur yürekli  Hüsniye Karakoyun ablamızla uğramadan geçemeyeceğim,  Uşak’tan  Hüsnü Kazım Özler, Van ‘dan  İkram Kali, Yalova ‘dan Sami Çotuk, Yozgat ‘tan Tarık Yılmaz ve son olarak Zonguldak İbrahim Necati Günay abim.. Demirin, kömürün , çeliğin başkentine selam veriyorum..

     Bütün toplantılarımızda bizim Kahrımızı çeken Meryem ablamızı unutmak ne mümkün o bizim gönlümüzdeki Kahraman !..

     Küresel Gazeteciler Konseyi ailesi 10 Ocak 2023 Küresel Medya Dergimiz Hayırlı olsun, emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ediyorum..

     Yolun başındayız,  bir göz attım, sizleri gördüm.. az işimizden vakit ayırarak dergimize de emek vermemiz gerekiyor..

     Temmuz 2023 sayısında hep birlikte olmak dileği ile

      Herkese selam..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi