Ankara da Uyum içindeyiz !

Ankara da Uyum içindeyiz !

    Dün akşam tivi46 da Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ile “ Kim Ne Diyor” da enine boyuna Kahramanmaraş ve Türkiye siyasetini konuştuk..

    Gazeteci dostlar Serkan Ercüment Kuzu, Ali Keklik, İbrahim Karadeniz ile yaptığımız canlı yayında enine boyuna siyaset ve şehrimiz meselelerini görüştük..

    Geçtiğimiz hafta canlı yayına aldığımız CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sözünü hatırlatarak : “ Mahir Ünal bir değerdir, Remzi Çayır bir değerdir, Ahmet Özdemir bir değerimizdir” dedi çok sevdiğini söylediğini ve o  sözlerini hatırlatmamız üzerine Ahmet Özdemir; “ CHP eleştirim, siyasetini eleştirim, ama Ali Öztunç asla , o bezim canımız, o bizim dostumuz, o bizden biri..Ankara da , Sefer Aycan hocamız, Ali Öztunç ve Ak Parti Milletvekilleri olarak uyum içindeyiz , bir ziyaret yapılacak adına bir şey istenecekse hep beraber gide biliyoruz, bunun en son örneği Kahramanmaraş’ta kurulan 3 yeni organize Sanayi Bölgesinde tüm vekillerimiz parti ayrımı yapmadan birlikte hareket ettik.. birlikte çalıştık..

    CHP ayrı Ali Öztunç ayrı, CHP hep şunu söylüyor , “ Biz Türkiye geriye götüreceğiz, eski Türkiye çevireceğiz diyor, bizde yeni Türkiye diyoruz, onlar eski Türkiye diyor, biri başbakan olacak biri bakan olacak eski Türkiye özlemi içindeler , elbette bizde bunu  eleştirim” ama Ali Öztunç , Kahramanmaraş bir değeridir.. Genel Başkan Yardımcısı, bizim değerimizdir ona her zaman sahip çıkarım…

    Nokta : Ali Öztunç , Sayın Mahir Ünal, Bakanımız, Genel Başkan Yardımcısı, Gurup Başkan vekili, siyasette önemli hizmetler yaptı Kahramanmaraş bir değeridir..  Sayın Remzi Çayır kurduğu partisinin genel başkanı şehrimizin bir değeri elbette sahip çıkacağız,” diyor..

    Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir : Aynı karşılığı veriyor.. Nokta..

    Mesele burada beni mutlu eden de bu oldu Ankara da birlik ve uyum içinde olmaları ..

    Ne olur , bir arkadaşımız , Kahramanmaraş evladı bir dostumuz Müdür oldu ise ona sahip çıkalım, Genel Müdür oldu ise daha çok sahip çıkalım, Bakan oldu ise başımıza taç yapalım ki Türkiye deki saygınlığı artsın..

    Güzel düşünelim , Güzel görelim , geriye yaslanın şöyle düşünün ve böyle olsa :

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Maraşlı

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Maraşlı

    İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Maraşlı

    Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maraşlı

    Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maraşlı

    Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maraşlı

    Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maraşlı

    Ve dostlar bunlara Remzi Çayır, Mahir Ünal ve Ali Öztunç , eklediğimiz zaman Kahramanmaraş için ne kadar güzel bir fotoğraf çıkmaz mı ?

    Ama biz bunu yapmıyoruz, böyle hayal bile kurmuyoruz, olanı nasıl yıpratırız ona bakıyoruz.

    Bakanımız Vahit Kirişçi : Maraşlı mı ? Adana’lı mı ? tartışması yapıyoruz. Elbette Kahramanmaraşlı ama , Üniversiteyi Adana da okudu, aynı Üniversite de hoca oldu, Profesör oldu.. sonra Adana Milletvekili oldu. Tüm bunlar olunca Adana’lı mı oldu.. ? olsa ne olacak orası bizim topraklarımız değil mi ? Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde bir ilimiz değil mi ?

    Sayın bakanın ailesi dostları burada : Evet Kahramanmaraş’tan uzak kaldı mı evet kaldı.. ama bu ailesini doğduğu yeri ona unutturmadı..

    Sayın Prof. .Dr. Vahit Kirişçi bakanımız Ali Öztunç gibi, Mahir Ünal gibi bu şehrimizin seçilmiş bir değeridir.. gereksiz yıpratma tartışması yerine bu güzel insanlara sahip çıkalım..

    Dua edelim sayısı artsın..

    Sevgili okurlarım: Uzayan kol bizden olsun, Ankara da her köşede bir dostumuz olursa memlekette daha çok hizmet gelir , görev alan biri olursa sevinelim ne olur !

    Hayırlı Ramazanlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi