Alkışlar Öksüz’e !..

Alkışlar Öksüz’e !..

Kahramanmaraşlıların bir bölümü Çengel Bulmaca diyor, Bir bölümü fareye yol aratma oyunu diyor, Bir bölümü çocukların oyun alanı diyor.. adı her ne ise yapılan iş baştan sonra yanlış savunulacak bir yanı da yok..

Dün saat 17 30 da EXPO Aresta Çarşıda KMTSO 17. Meclis toplantısı vardı.. KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz’ün yaptığı konuşma ayakta alkışlandı.

Konuya girmeden önce şunu belirtelim : Kayseri Karayoluna girişine sıfır nokta da bu hastaneye inşaat rushatı kim verdi ?

Otoparkı olmayan : Girişi olmayan Hastane olur mu ? Kamuya ait yoldan yer alınarak kaldırım ve otopark mı yapılacak ?

Yola sıfır nokta da hastane yap, kamuya ait yoldan kendine otopark çıkar, keyfine göre yol yaptırarak : Kahramanmaraş Merkezden Kayseri yoluna çıkan ana yolu kapat böyle bir keyfiyet olamaz !..

Bu çocuk oyun alanı yolun hemen sökülerek eski haline getirilmesi gerekiyor.. Hastaneye kibarlık olsun diye yapılan geniş kaldırım sökülmeli ve hastane giriş arka taraftan verilmelidir.

Burada görev Sayın Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, İl Trafik Komisyonuna, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel düşmektedir..

Kahramanmaraşlı düdük çalarak hakkını almasını öğrendi artık !..

KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz : “ Bu nasıl bir mantık şehrin ana giriş yolu kapatılarak şehre giriş çengel bulmacası yapmak ben anlamış değilim !

Bu nasıl bir güç oluyor da Belediye, ilgileri sutura biliyor, bu kadar tepkiye rağmen her gün bir şekil değiştiriyor.. yapılmaya devam ediyor.. Yarın burada olacak trafik kazalarında ölenlerin hesabını kim verecek ?

Böyle konuşuyorum diye sanmayın : orada benim arsam veya dükkanım evim de yok , benim ailemin hiçbir yakınımın yeri de yok bunu peşin söyleyim..

O yol Kahramanmaraşlının yolu , 85 Milyonun yolu kamu malı , milletin malı, birin yaptığı özel hastaneye şirin gözükmek için böyle bir yol yapılamaz, kamu malından özel park alanı çıkarılamaz, özel yol olmaz ! Demesi ile uzun süre meclis üyeleri tarafından alkışlandı.

KMTSO Bunlar konuşulurken : Mesut Tuğrul , o hastane önünden oradan canlı yayın yaptı, dünkü benim yazdığım Büyük Ayı Ödülü isimli köşe yazım en çok okunan yazı oldu.. Halkın büyük tepkisine rağmen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde ödüle laik görülen zatı muhteremler bunu halen savunacak mı ?

Ak Partili Milletvekillerini anlamıyorum: Halkı yok sayamazsınız, Kahramanmaraşlı bu haksızlığın giderilmesini istiyor.. Şehrin Sanayicisinden işçisine kadar herkesim bu çengel bulmaca yola karşı olduğunu bildiğiniz halde daha neyi savunuyorsunuz..

Orta Hasarlı Mağdurları, Uygun Olmayan Alan Mağdurları , 10 ay düdük çaldı ama sesini duyurdu.. hak almasını bildi.. bugün birileri de çıkıp “ Kapanan Yol Mağdurları “ platformunu kurarak her hafta her gün burada eylem yaparak sesimizi Ankara ‘ya duyurmamız gerekiyor galiba ..

Altın Ayı ödülüne laik görülen proje bakalım rafa kalkacak mı yoksa o gizli güç mü galip gelecek.. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de sustura bilecek mi ?

İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi