Ak Partililer Sessiz mi ?

Ak Partililer Sessiz  mi ?

Sosyal Medya’da Ak Parti engeli mi ?

     Bir olduk, 21 olduk, sloganı ile hazırlanan görsellerden bir bölümünü bende kendi sosyal medyamda paylaştım..

     Üç beş beğeni ve sonra facebook dan silindiğini gördüm..

     Ben silmedim.. Gazeteciyim ama Ak Parti paylaşımını da yiğitçe yapan biriyim..  kimseye de eyvallahım yok ! ..

     Kahramanmaraş Gazetesi sayfasının birinci sayfasını Facebook’ta paylaşıyorum, üzerine : “ Abone olun evinize iş yerinize getirelim Tel: 0344 221 20 35 “ yazıyorum..

    Saatler geçiyor bir tek beğeni yok, bir süre sonra ise Facebook sayfasından benim paylaşımım siliniyor.. yada hiç beğeni almıyor..

    Bu kadar dostum var: biri iyi olmuş , yada kötü olmuş diye altına bir yorum yazmaz mı ? yada bir beğeni koymaz mı ? maalesef yok..

    Sonra : eşe dosta sordum böyle bir sayfa olmadığını söylediler.. benim Facebook da var ama dostlarda görülmüyor..

    Sonra dan öğrendim ki : Benden başka gören yok..

    Görülende bir süre sonra silinerek engellene biliyor..

    Dün Ak Parti görselini paylaştım: Bir olduk 21 Olduk.. “ sloganını sabah baktığımda sayfamda yoktu.. yok olmadan 3 beş beğeni almıştı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara il başkanları konuşmasını 3 bin kişi ile yaptığı toplantıyı canlı paylaştım maalesef onlarda silindi..

    ABD eski Başkanı Donald Trump’ın seçim sürecinde sosyal medya hesaplarına konulan engel ve seçimi kaybetmesi aklıma geldi..

     Sosyal Medya Ağları : “ Siz paylaşın ben kimseye göstermeyeceğim altına beğeni konmayacak ?” diyor bunu yapıyor..

     Birde verilen mesaj : “ Ak parti bitti !” öyle mi ?

     Sosyal Medya ağları : Halka şunu iyi anlatacağız : artık bıtkınlık verdin ! evet onun için beğeni yok ! bunu da elektronik ortamda yapacağız ve Tayyip devireceğiz !,” hedef bu..

     Hani bir söz var : “Her gün Tereyağı- Bal bıtkınlık verir !” galiba 21 yılın sonunda sosyal medya halka bunu , tereyağı bal gibi yediriyor.. da halk bu sosyal medya dan bıkacak mı ?

     Öncelikli olarak da Ak Partililer yiyor..

     Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kökünüz : 1 gün önce Facebook Ak Parti görseli girmiş 34 kişi beğenmiş yorum yok sizce öyle mi ?

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir sayfasına baktım, hiç paylaşım yok.. olacak iş mi ? ben buna inanmam Ahmet Özdemir 21. Yıl paylaşımı yapmayacak..? buna kargalar bile güler..

     Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel sayfasına baktım : 21. Yıl dönümü ile alakalı hiçbir paylaşım yok , oysa il başkanları toplantısı için Ankara da bulunuyordu..

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal’ın sayfasına baktım 70 kişi beğeni atmış yorum yazan hiç yok.. oda Ak Parti logosu değil, Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Başkanı Fırat Görgel bulunduğu resim karesi..

    Canlı yayın ise 11 kişi beğenmiş..

    Mehmet Cihat Sezal, Facebook sayfasına baktım 21. Yılla ilgili hiçbir şey yok..

    Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç sayfalarına baktım 3 ayrı hesabına da 21 yıl kutlamaları ile alakalı hiçbir şey yok..

    Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ‘nın facebook sayfasına baktım 21. Yıl kutlaması ile alakalı hiçbir şey yok..

    Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu sayfası da aynı.. yüzlerce Ak Partili vekil ve tanıdığın sayfasına baktım.. tamamı aynı..

     Son örnek: Kültür Bakanı, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal paylaşımı 371 beğeni 12 yorum 10 paylaşım almış siz inandınız mı ? buna !...

     Kahramanmaraş Onikişubat ilçesindeki tapu dağıtımında 622 kişi beğeni atmış 29 kişi yorum yazmış, 28 kişi paylaşmış..  21. Yıl dönümün kutlamalarına ise 371 kişi beğeni atmış.. Bir olduk 21 olduk paylaşımı ise hiç yok..

    Ak Partiyi karalamak için veya vekil veya bakan karalamak için iki satır yaz , Aleyh de olursa: arkadaşın olmasa bile sana anında ulaştırılıyor..

     Son söz : sosyal medya Ak Parti paylaşımını engellediğine şahit oldum..

     Buda Ak Partililer arasında : “ işimiz zor kimse bizi alkışlamıyor !” algısı ile Karakucak güreş çim sahasına çıkmadan yenilgili kabul ettiklerini gördüm..

     Uyan ak partili uyan, bugün uyuma zamanı değil !..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi