Vali Coşkun'dan Gazilere ve ailelerine Bayram Ziyareti

Vali Coşkun'dan Gazilere ve ailelerine Bayram Ziyareti
Vali Coşkun'dan Bayram ZiyaretiKahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte gazileri ve kıymetli ailelerini Ramazan Bayramı münasebetiyle evlerinde ziyaret etti.Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Kıbrıs...

Vali Coşkun'dan Bayram Ziyareti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte gazileri ve kıymetli ailelerini Ramazan Bayramı münasebetiyle evlerinde ziyaret etti.

Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Kıbrıs Gazimiz Halef Tunç, Gazimiz Piyade Uzman Çavuş Ökkeş Temiz ve değerli aileleriyle bir araya geldi.

Ziyaretler esnasında gazilerimiz ve aileleriyle ile bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, “Vatanı ve kutsalları uğruna can vermeyi yaşamaktan üstün tutan aziz milletimizin tarihi, bu yolda canlarını feda eden şehit ve gazilerimizin destanlarıyla doludur. Bizlerde, "Ölürsek şehit, kalırsak gazi" anlayışıyla vatan, bayrak ve millet uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır.

Bu vesileyle aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet, siz değerli gazilerimiz ile kıymetli ailelerinize de sağlık ve afiyet diliyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Gazilerimiz ve kıymetli aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun ve eşi Sevilay Çoşkun’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a ziyaretleri esnasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.