Vali Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

Vali Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı
Vali Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına KatıldıVali Ömer Faruk Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 12 Şubat İlkokulu’nun düzenlemiş olduğu programa katıldı.Saygı Duruşu...

Vali Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

Vali Ömer Faruk Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 12 Şubat İlkokulu’nun düzenlemiş olduğu programa katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve çeşitli gösterilerinin yer aldığı kutlama programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Törene Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.