“Ütü Yaptı Hünerini Gösterdi “

“Ütü Yaptı Hünerini Gösterdi “
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör“Ütü Yaptı Hünerini Gösterdi “BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Gönül belediyeciliği kapsamında esnaf ziyareti yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör

“Ütü Yaptı Hünerini Gösterdi “

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ Gönül belediyeciliği kapsamında esnaf ziyareti yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “ iyi bir usta olduğunu göstererek, ziyaret ettiği konfeksiyon atölyesinde ütü yaparak hünerlerini gösterdi.”

     Kahramanmaraş Merkez : Onikişubat ilçesinde yer alan Mağralı Mahallesini ve Rıdvan Hoca Vakfı’nı ziyaret eden Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için gayret ediyoruz. Her zaman hemşehrilerimizle beraber olmaya ve onların sorunlarını dinleyerek ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz” diyerek girdiği konfeksiyon atölyesinde ütü yapması esprilere sebep oldu.

      Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Onikişubat ilçesi Mağralı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

      Mağralı Mahallesinde ünlü kelle paçacı Remzi Ulutaş’ın Menemşe paça dükkanında ziyaret ederek bir süre kelle paça sohbeti yaptı.

      Televizyonlarda, uluslararası yarışmalarda Kahramanmaraş’ı kelle paça ile temsil eden Remzi Ulutaş, Mağralı, Serintepe, Yürükselim, Fatihler, Karamanlı Mahallelerinde kentsel dönüşüm yapılarak çağdaş bir şehir kurulmasını istedi.

     Rıdvan Hoca Vakfı’nı da ziyaret eden Başkan Hayrettin Güngör, vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Güngör programının devamında Mağaralı Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

      Başkan Hayrettin Güngör, “AK Parti İl Başkan Yardımcımız Ali Köfte, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, il ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, ile birlikte Mağralı Mahallemizde esnafımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik.

     Rıtvan Hoca  Vakfımızın özellikle mülteci kardeşlerimizin eğitim ve kültür alanındaki çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Gerçekten çok güzel bir faaliyette bulunuyorlar. Mülteci misafirlerimiz için yapılan kültürel faaliyetler bizler için çok kıymetli. Mahallemizde de esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik onlarla istişarelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için gayret ediyoruz. Bu noktada diğer belediyelerimizle de ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her zaman hemşehrilerimizle beraber olmaya ve onların sorunlarını dinleyerek ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz”

    Konfeksiyon da Ütü

    Hani bir söz olursa :” Yeter başımı ütüledin!” deriz ya , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ütü yaptığını gören vatandaşlar gülerek bu sözü bir birine hatırlattı.

     Kahramanmaraş tekstili içinde büyük bir yere sahip konfeksiyon her geçen gün artması vatandaşın yeni iş kapısı açılması , emek yoğun konfeksiyon sektöründe çalışanların işsizliğe çare olduğunu ifade eden Başkan Hayrettin Güngör bir süre ütü yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.